Milyen táplálkozási elvet követ Zuzka?
Ahogy nézegettem az oldalát,azon belül a recepteket nekem úgy jön le,hogy épp úgy eszik mint az össze többi fitness edző/edő.
Eszik mindent,húst,tojást,mindenféle ch-t,zsírt stb...hogy a makrói milyenek azt nem tudom,de az mindegy is, mindenkinek más a jó.
hát ahogy így elnéztem a képeit, tuti, hogy főleg fehérjét tol, biztosan protein porral üti el a vacsit, és élete a mozgás.
elég szálkás, nincs semmi zsírszövet a testén.
kő-kemény csaj, jó neki, hogy így ráér :)
szerintem ez egy életforma, egy elhivatottság.
ha elmész egy konditerembe, és rákattansz a TEST-ÉÉÉÉPÍÍÍTÉÉÉS-re, és megfogadod a testépítő versenyzők, fanatikusok tanácsait, akkor tudsz ilyen "művelt" testet faragni magadnak.
ha tényleg ezt szeretnéd. de akkor nincs mese.
szerintem ez nagy feladat, de sokak helyt állnak, én nem tudnék, az tuti :)
szerintem ez nagy feladat, de sokak helyt állnak, én nem tudnék, az tuti :)
na látod micsoda önigazolás, legalább Te beismered és tudod hogy miért nem sikerül, de ez az önigazoláson kivül semmire sem jó.. gyakorlatilag kitörölheted vele a hátsód, és majd később felteszed magadnak a gyávák legfájóbb kérdését, a :mi lett volna ha?!-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!