Ti felhívnátok az ismerősötök figyelmét, hogy a táplálkozási szokásai is elég rosszak?
Szerintem szólhatsz, bár nem csak a hormonproblémák miatt fontos ez. Ha elolvassa az ember, mennyi cukor van az ice teában, menten rosszul lesz. Az édesítő sem jobb. Bizonyos joghurtokban is rengeteg a cukor. Így még simán cukorbeteggé is teheti magát. És a napi 4 szendvics az 8 szelet kenyér, az rengeteg!
Ha szerinted nem venné komolyan amit mondanál neki,esetleg megsértődne, akkor más irányból is közelíthetsz.
Pl küldhetsz neki linkeket táplálkozással kapcsolatban, esetleg kifejezetten a hormonzavarban szenvedőknek kialakított diétákról, vagy hogy mennyire fontos elolvasni a cimkét, hogy ne együnk tartósítószert, édesítőt meg ilyeneket. Vagy mondhatod, hogy: nem lenne kedved velem kipróbálni ezt a diétát? Úgy gondoltam én változtatok az étkezésemen, mert rájöttem, a sok kenyér (liszt) nem tesz jót stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!