Inkább az utóbbi, de én azt szeretem ha normális testalkatú.
Tehát legyen hasa, combja ami normális, ne lötyögjön rajta nagyon a háj.
Tehát tőlem lehet vékony is, és túlsúlyos is de nagyon vékony és nagyon kövér semmiképpen se legyen.
Ha csak a külsőt nézzük.
Nyilván haverkodom mindenkivel, de ha egy bizonyos szinten csúnya az illető akkor nem lesz a párom.
Nem is mindig a testalkat dönti el, inkább hogy mennyire ad magára az illető
2018. dec. 19. 19:54
2/12 anonim válasza:
Annyit még hozzá tennék az előző válaszomhoz, hogy láttam már szép vékony, ronda vékony, szép kövér, ronda kövér lányt is, nem a testalkat dönt el mindent.
Ja meg még valami.
Ez én vagyok.
Mindenki másmilyen, ne ez tegyen a döntéseidre!/ről
2018. dec. 19. 19:59
3/12 anonim válasza:
A többség számára vonzóbbak a kissé teltebb, formásabb idomok, mint az ilyen szálkás, kinn a bordája, semmi feneke alkat. (Ahol nem ez a nézet van többségben, az a homoszexualitás kategória.) Az egyetlen visszatartó tényező az az, hogy egy lánynál bizony számolni kell a jövővel is. Mert aki már lány korában is szexi, jó formában van, az 10-20 év múlva sajnos úgy szokott deréktól lefelé kinézni, hogy elkérhetnének tőle két jegyet utazáskor. Ezért sok fiú, amikor párt választ, fél a szexi, fognivaló lányt választani, és inkább az akkor még kevésbé szexi vékonyka lányt választja. (Persze az ilyen anonim oldalakról hamar kiderül, hogy közben mennyi fiú néz félre a husibb lányok irányába.)
2018. dec. 19. 20:35
4/12 anonim válasza:
Azt szeretem mikor par kilo "felesleg" van rajta..pici a hason mondjuk a karon..a vekonyakat egyaltalan nem..na meg a hurkapalcan ket dinnye meg alatta egy getto fenek is offos nalam
2018. dec. 19. 23:19
5/12 anonim válasza:
Az intelligencia! Aki intelligens, lesz🅰️rja mások véleményét, nem akar trendeket követni, hanem inkább próbál saját ízléséhez igazodóan stílust kialakítani és úgy jól kinézni!
2018. dec. 20. 01:31
6/12 anonim válasza:
Inkább a második, de szívesen kiverem mindkettő képeire.
2018. dec. 20. 05:44
7/12 anonim válasza:
Mi a bánat az az insta lány?
2018. dec. 20. 07:45
8/12 anonim válasza:
7,
Az instagramról hallottál már?? Az olyasmi mint a facebook, de több rajta a ribi mint a rosszlányok-on.
Nekem inkább a második ami bejön. De nem ez a döntő. Teljesen mindegy milyen a lány külsőre, ha nagyon taszító a személyisége. Nekem van egy ideálom és abból mem engedek.
Nem használ (vagy legalább szolídan) sminkel, okos, vicces, kb egy átlagos külső, mosolygós és genetikailag lány. A többi nem számít olyan sokat. Persze ha fogszabályzója vagy szemüvege van az pici előny.
De csak önmagába egy külső adat nem valami sok szerintem.
(Másnak is feltünt, hogy ami elé oda van írva az "insta" szó az kicsit egyből taszító??)
2018. dec. 20. 11:09
9/12 anonim válasza:
Ista lányban is van egy csomó, aki nem tökéletes alakú.
Nálam azért a második, mert a nagy istázással nálam már egyből unszimpatikus lesz valaki.
2018. dec. 20. 11:36
10/12 anonim válasza:
Nekem édesmindegy hogy tipikus instalány vagy sportos, a döntő úgyis a személyisége lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!