Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! A kettő közül melyik a...

Fiúk! A kettő közül melyik a vonzóbb?

Figyelt kérdés

Egyik nap gondolkodtam hogy mi az ami manapság imponál a fiúknak, és megalkottam 2 képzeletbeli lányt, hogy feltegyek egy kérdést, ami régóta foglalkoztat:

Melyik a vonzóbb ezek közül? (előre leszögezem senki külön személyhez nincs köze)

1. Igazi, bombázó, szóval nagy mellei vannak, nagy formás hátsója és plasztikázott szája, hogy nagy legyen. Sok sminket használ amitől még szebb lesz. Konkrétan bármi jól mutat rajta mert műtétekkel meg plasztikával hogy bomba alakja legyen. De nem nagyon ért semmihez mert nem tanult az iskolában, és a dúsgazdag BMW-s páwa fiúkat szereti. Csak a pénzre és a jó kocsira megy. Természetesen életében egy könyvet nem olvasott el.

2. Egy átlagos kinézetű lány, nem csúnya de nem is az a tipikus bombanő, hanem inkább az az "aranyos" kategória. Nincs semmije plasztikázva és nem igazán használ sminket, csak egy kis szempillaspirált meg néha korrektort egy két ponton. Viszont intelligens és igencsak művelt. Szereti a komolyzenét, és az irodalom remekeit mint például Jane Austen művei. De az olyan könyveket is mint pl az Avalon ködbe vész. Na meg mondjuk a színházat. És az olyan fiúkat akik "lovagias" hajlamokkal rendelkeznek (előreengedi a lányt az ajtóban, vörös rózsát visz, és normálisan beszél vele nem mint egy ú szélén állóval). Nem az számít hogy mi van az ember pénztárcájában hanem hogy mi van a szívében.

még egyszer elmondom, hogy ennek a két lánytípusnak nincs köze senkihez, csak érdekel hogy melyik a vonzóbb.

2016. dec. 10. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés egyáltalán nem elfogult, és teljesen kiszámíthatatlan, hogy melyiket választaná a válaszolók 90%-a...
2016. dec. 10. 22:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat légyszi
2016. dec. 10. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Én speciel a Kisugárzásban hiszek.

Szóval a belső és a külső összhangjában.

Az 1. versenyző lehet ugyanolyan rossz/jó társaság mint a 2.

Szerintem embere válogatja, hogy kinek melyik általad jellemzett nőtipust választja.

Véleményem szerint egy férfi olyan nőt választ magának amilyen az anyja vagy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amivel a férfi nem és a nővel ki tudja egészíteni önmaga hiányosságait.

Szerintem a férfi társaim többsége az 1-es számúban a szexuális élményt, a 2-es számúban pedig a kellemes társaságot keresi.

Ezt követően már csak az a kérdés hogy kinek, melyik áll az első helyen és az alapján választja meg a számára ideális nőt.

Én személy szerint a 2-est választom

2016. dec. 11. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!