Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon éhes vagyok? Szólj hozzá?

Nagyon éhes vagyok? Szólj hozzá?

Figyelt kérdés

sziasztok

nagyon éhes vagyok, kérlek írhatok bármit, hogy ne menjek ki a konyhába...

2010. jún. 27. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Feküdj le, aludj. Vagy ha lehetőséged van rá tornázz egyet. Tuti nem leszel utána éhes:)
2010. jún. 27. 21:55
 2/7 anonim válasza:
100%
keress itt idióta kérdéseket a szerelem sex rovatban azzal elleszel :D
2010. jún. 27. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
:D ez jóóóó, néha még az étvágyad is elmehet:D (1. voltam):P
2010. jún. 27. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Moss fogat, nekem attol el szokott menni az etvagyam.

Egyel elesztot, az egeszseges, de rohadt szar, szoval attol is elmegy az etvagyad.

Igyal meg 2 dl vizben feloldott 2 evokanalnyi almaecetet, na az se kispalyas, attol is elmegy az etvagy.

Tartsd eszbe h ha lerantod a sunkat a spejzbol es megeszed egy jo vastag szelet puha hazikenyerrel, akkor az egesz a tokadra megy meg az oldaladra, fenekedre, es egy deka se a melledre! szoval jo etvagyat ezek utan:)

2010. jún. 27. 22:15
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi:)

tényleg nincs már gusztusom megenni, inkább lefekszek aludni. és holnap lapos hassal kellek legalább:)

köszi a tanácsokat

2010. jún. 27. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem ettél meg egy répát vagy egy paradicsomot üresen. Vagy egy darab uborkát. Semmi bajod nem lett volna, max. jobban alszol, ha nem vagy éhes.
2010. jún. 28. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:

22.15 vagyok.

Igen legkozelebb megehetsz egy uborkat vagy paradicsomot attol nem fogsz hizni. Jot is tesz. Barmikor ehes vagy ehetsz barmilyen zoldseget, abban tenyleg semmi hizlalo nincs. A gyumolcsben van nemi gyumolcscukor (amivel en nem szoktam foglalkozni) de a zoldseg abszolut 0 kaloria.

2010. jún. 28. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!