Nagyon éhes vagyok? Szólj hozzá?
sziasztok
nagyon éhes vagyok, kérlek írhatok bármit, hogy ne menjek ki a konyhába...
Moss fogat, nekem attol el szokott menni az etvagyam.
Egyel elesztot, az egeszseges, de rohadt szar, szoval attol is elmegy az etvagyad.
Igyal meg 2 dl vizben feloldott 2 evokanalnyi almaecetet, na az se kispalyas, attol is elmegy az etvagy.
Tartsd eszbe h ha lerantod a sunkat a spejzbol es megeszed egy jo vastag szelet puha hazikenyerrel, akkor az egesz a tokadra megy meg az oldaladra, fenekedre, es egy deka se a melledre! szoval jo etvagyat ezek utan:)
köszi:)
tényleg nincs már gusztusom megenni, inkább lefekszek aludni. és holnap lapos hassal kellek legalább:)
köszi a tanácsokat
22.15 vagyok.
Igen legkozelebb megehetsz egy uborkat vagy paradicsomot attol nem fogsz hizni. Jot is tesz. Barmikor ehes vagy ehetsz barmilyen zoldseget, abban tenyleg semmi hizlalo nincs. A gyumolcsben van nemi gyumolcscukor (amivel en nem szoktam foglalkozni) de a zoldseg abszolut 0 kaloria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!