Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/F története. Szólj hozzá ha úgy érzed hasznos, amit írsz. Mi a véleményetek?
21/F vagyok (mindjárt 22).
Olvasgatom ezt az oldalt most is, és azt látom hogy mindenkinek van barátja barátnője, vagy ha más nem, kalandja, meg azért úgy zajlik mindenkinek az élete. Nekem meg iyen téren még mindig semmi.
Mármint, ezt is én írtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Azóta annyi történt velem, hogy sokkal lazábban fogom fel a dolgokat, és ezt nem erőltetve mondom, hanem úgy érzem tényleg lazább vagyok. Letettem arról, hogy nekem majd lesz egy barátnőm és minden tutti lesz. A korombeli normális csajokat nem érdeklem, a normálatlanokat sem :), a fiatalabbaknál is próbálkoztam, de semmi pozitívum.
Annyi változás csak a múltkori írásomhoz képest, hogy buliban csókolóztam egy csajjal, de ő is 15 éves volt csak és amúgy kisebbségi. :S Na ja, sz*r ügy, hogy első csók egy cig*nnyal, de ez van..
Naszóval nagyonsokmindent olvastam már, sok ember adott már tanácsot, bár még én magam nem jutottam el oda, hogy spontán tudjak ismerkedni akárhol akárkivel. :(
De az a baj, hogy még sosem láttam egy lányon se, hogy bejönnék neki. Engem aztán nem néznek a buszon, egy pillantást sem vet rám egy csaj sem. :S Tanulmányoztam az emberek testbeszédét is, egész érdekesnek találom, szoktam is mostanában nézegetni más embereket, sétáló párokat és igen, sokszor már levágom ránéztéből hogy mi a szitu velük. Gondolom már észrevenném azt is, ha én tetszenék valakinek. De nem.. semmi jel, csakis negatív dolgok jönnek vissza.
Próbálkoztam megint a netes társkereséssel, áhhh.. akinek élőben sem megy.. annak neten sem. :) 2 válasz érkezett mondjuk 10-ből, egyik: "szia figyelj az van hogy nem vagy szimpatikus így nincs miről beszélnünk bla bla" másik: "szia, oké benne vagyok ismerkedésben mint barát, de csakis mint barát" (így! 2-szer kihangsúlyozva! weeehhh...)
Most tök jól elvagyok a bőrömben, sokat járkálunk ismerőseimmel is Balatonra, ide-oda.. szuper a nyár. De változatlanul sza*ul állok nőügyileg. :S
Kapcsolatok szintjén úgy vagyok, hogy most aztán már tényleg odamegyek minden ismeretlen lányhoz személyesen élőben, aztán dumálunk egyet, és alakul ahogy alakul.. mert sokmindent próbáltam, de ezt még nem (így személyesen), de igazából nincs vesztenivalóm, szerintem ez lesz most!
Aztán ha nagyon ez sem, akkor az lesz, hogy befizetek egy ku*vára, ne legyek már 22 évesen (ez kevesebb mint egy hónap) szűz. :S
Meg amúgy is, már nagyon kívánnám a szexet is, nem bírok magammal :) naponta 3-5-ször maszturbálok.. :D
Ha valaki hozzá(m) akar szólni, írjon, elolvasom, hátha mond valami újat. Lányok esetén esetleg küldök egy képet magamról, de ezt csak azért, hogy női szemmel hátha észrevesznek valami olyant rajtam, ami kizáró ok a lányoknál, de én nekem meg nem egyértelmű. o.O
Ja, és egy kérdést is feltennék: van itt olyan, hogy valaki hasonló cipőben járt mint én, majd később egész jó lett a nőknél? Mármint huszonegynéhány éves koráig semmi és csak kudarc, aztán megváltozott vagy leküzdötte a gátlásait és több barátnője is volt, mert magabiztosabb lett?
Az olyan válasz, hogy pl. valakinek 24 éves koráig nem volt semmi (az a szitu mint én most), majd rátalált egy valakire, akivel már pl. 5 éve minden oké, az a válasz nem érdekel. Komolyan mondom gratulálok neki, de én nem erre akarok várni, hanem tenni akarok azért, hogy a sz*r helyzetem javuljon. :P
Üdv.
szia!
Én a helyedben feltennék párkereső oldalra fényképet,és várnám a jelentkezőket :) akinek megtetszel,az majd ír neked,közben attól még kereshetsz szórakozóhelyeken,utcán,buliban stb.
És arra nem gondoltál még, amit említettél, h amikor egy csaj mégis benne van az ismerkedésben akkor 3-szor kiemeli h csak barátilag: na szóval hogy csak barátilag megismered! Vagy neki azt mondod! Aztán barátilag próbálod később megfogni...szerintem ez is megérne egy próbát.....
Figy, nekem ilyen gondjaim hál' Istennek mint neked nem voltak, de nekem is volt pár bnőm aki először nagyon komolyan leszögezte hogy "csak barátilag", és mégsem csak az lett belőle!....Ezért mondom, h tovább kéne ütnöd a vasat!
hát pozítívat nem tudok hozzászólni, bocsi.:(
Ugyanebbena cipőben járok énis, annyi különbséggel, hogy az a csaj akivel régen TALÁn lehetett vlna valami, a sját naívságom miatt nem lett, 2 éve az 1ik legjobb barátom nője. Most nyáron lett volna egy másik, de Ő szintén az Én balfékségem miatt valószínűleg a másik legjobb barátom mellett fog kikötni......ma mondta nekem a srác hogy valmi alakul, én meg nem mondhatom neki hogy ne tedd.....
de szerintem te jó úton haladsz, én nem....ja és rohadtul befordultam a dologtól, beszélgetni sincs kedvem......
szia,
ne haragudj, és tényleg nem akarlak megbántani, de: először is, nem tudsz helyesen írni. ilyen-pontos j-vel. hát nem tudom. nekem itt kezdődik. Mindenkinek vannak helyesírási hibái, vagy majdnem mindenkinek. De alapszavakat nem írsz le helyesen. És közben gondjaid vannak a romákkal? nane.....
Szóval először is azt javaslom, mieleőtt csak ezzel foglalkoznál, hogy te miért nem tetszel senkinek, másoknak mi tetszik, milyenek mások, foglalkozz magaddal. Találd meg a stílusodat, az érdeklődési körödet, és tanulj. Hidd el, ha sok dolgot tudsz, nyitottabbá válsz. Hiszen sokféle témáról, így sokféle emberrel tudsz beszélgetni. Nem csak a külsőd számít a lányoknak. Először magadat tedd tisztába.
Te tudjad, hogy neked mit teszik, és ne arra legyél büszke, hogy meg tudod állapítani, hogy mások mit gondolnak. Magadról is gondolkozz. Előítéletes végképp ne legyél! és azt most megmondom, hogy az egyik lánynak sem fog bejönni, ha azért jössz össze vele, hogy legyen végre valaki. És az sem, ha sajnáltatod magad. Szerintem kábé minden lánynak az olyan fiúk tetszenek, akiknek van önbizalmuk. és itt nem nagyképűségről beszélek.
Ezekből a sorokból, amiket írtál, nekem úgy tűnik, hogy nagyon szegényes életet élsz. Mivel nem vagy tisztában önmagaddal, így igazi ambícióid sem lehetnek. Találd meg az utatad, és akkor majd a lányok is jönni fognak.
Amúgy meg, nem hiszem, hogy aki nem akar szűz maradni, az szűz marad. mert olyan nincs komolyan
Te kedves ma 01:13 válaszoló akárkicsoda!
HOL LÁTTAD, hogy j-vel írtam az "ilyen" szót? Fusd végig szerintem még egyszer amit írtam, és csodálkozz egy nagyot, mert nem fogod megtalálni. :) ;) Hallucinálsz vagy mi van veled? :D
Egyetlen amihez hozzászólnék az írásodban, hogy azt írod "azért kell barátnő, csak hogy legyen". Nos, nekem azért kell barátnő, hogy ketten együtt éljük át az élet apró örömeit, és ha kell szembenézzünk a bánattal is. Akivel mindig számíthatunk egymásra, de annál több is: mert nem tudunk egymás nélkül élni. Ez különbözteti meg a barátságtól, mert egy barát lehet messze az akkor is barát, de egy szerelem nem létezhet úgy hogy ne legyünk együtt. Amúgy nem tudom hogy jó dolog-e ez a szerelem-dolog, sokakon azt látom, hogy igen és tök boldogok és én is szeretnék egy ilyen érzést, na persze úgy hogy az kölcsönös legyen, és akkor majd eldöntöm én, hogy ez egy jó érzés vagy micsoda. Nekem ezért kellene egy barátnő, ha ez szerinted az "azért kell, csak hogy legyen" fogalmába tartozik, akkor igen, azért kell csak hogy legyen! ;) :)))
De ez esetben kíváncsi vagyok rád, hogy neked mi a véleményed erről: miért kell egy férfinek egy barátnő? De komolyan.. mondjad! Ez még az az írásod lesz, amit elolvasok és elgondolkodok rajta azt hiszem. Mert amit most írtál még, az értelmi szintemről stb. nem hiszem hogy te vadidegen pár sor alapján véleményt tudsz alkotni rólam. :/
Szia! Nos ezt így nehéz megítélni... Nem tudom hogyan kezded a beszélgetéseket, milyen a stílusod, szóhasználatod stb...
Én azt tudom neked elmesélni, ami a barátommal volt. Ő is kb ebben a helyzetben volt, mint most te. Elkezdett haverokkal bulizni járni, és az ital oldotta a gátlásait. Kicsit megváltozott a stílusa, középhosszú most a haja, izmos mellkeas is icipicit tapadó pólók (ép csak feszül mellkasban kicsit), egy-egy fakarkötő a kezén, néha hasonló nyaklánc. Folyton nevet, vigyorog, nagyon közvetlen és mindenkivel tud beszélgetni. Az első egy hónap után tapadtak rá a nők, mert sugárzik belőle a magabiztosság, és az egyéniség :) Most is tapadnának de itt vagyok neki én lassan 1 éve :P
Ha gondolod küldhetsz nekem e-mailben egy fotót, aztán mondok rá valamit, esetleg min kéne változtatni. Őszinte leszek teljesen, megígérem.
zekkare@freemail.hu
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!