Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MSN-es ismerkedéshez hasznos ez az oldal? Ti vettetek már fel valakit így? Ha igen, mi sült ki a dologból? Az msnVIP.hu oldalra gondolok.
Ja, én rengeteg lányt vettem már fel VIP segítségével.
Sikerült egy-kettőt megdöntenem, volt cam-ozás is, meg minden!
Szerintem mindenképp hasznos.
Igen, hasznos az oldal.
Nem volt pénzem húsra a vasárnapi ebédhez. Belefutottam egy csajba msnvip-en, másfél óra beszélgetés után kötélnek állt. Azt mondta, hogy fél kezét is odaadná egy kufircért.
Másnpara találkozót beszéltünk meg, és kapva kaptam az alkalmon, félig levágtam a bal karját, és így meglett a vasárnapi főfogás alapanyaga. Rántott húst csináltam belőle és szilvás buktát, mert azt szeretem. Ez sült ki a dologból.
"Másnpara találkozót beszéltünk meg, és kapva kaptam az alkalmon, félig levágtam a bal karját, és így meglett a vasárnapi főfogás alapanyaga. Rántott húst csináltam belőle és szilvás buktát, mert azt szeretem. Ez sült ki a dologból."
Gratulálok Hannibal Lecter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!