Ha sok folyadékot iszok attól összeszűkül a gyomrom? Vagy még milyen módszerrel lehet szűkíteni a gyomrot?
Szerintem jó úton haladsz, hogy már felismerted a dolgot, és tenni akarsz ellene.
annyit tudnod kell, hogy a gyomor lassan szűkül, és gyorsan tágul (a kis szemét)
A sok ivás valóban nem megoldás. Kezdj el tudatosan kevesebbet kiszedni, vagy ha nincs lehetőség szedésre, pl étteremben, akkor meg hagyj ott valamennyit. Így csökken a bevitt étel mennyisége, aminek nyilván kevesebb hely kell :)
A lényeg: ne hirtelen akard, csak szép fokozatosan. És mikor érzed, hogy a csökkentett adag kezd elég lenni, csökkents megint egy kicsit. Persze kérdés itt az is, hogy mennyi az a rengeteg? Mert ha mondjuk 3 tányérral szoktál szedni, akkor nyugodtan kezdheted drasztikusabban, hogy mostantól csak 2-t szedsz :)
A másik szabály, amit csak azóta nem tartok be, mióta terhes vagyok (mert csak este bírok enni, meg amúgy is a baba a legfontosabb) 6 után ne egyél egy falatot se. Nekem ezzel a két módszerrel (kevesebb evés és 6 után semmi) 2 és fél év alatt 20 kilót sikerült leadnom, amit tartottam is. Esetleg nézz valami mozgolódós hobbit, én hastáncolni kezdtem annó.
Jó én lányból vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!