Hogy érjem el azt? (lent)
Figyelt kérdés
Fogyózok.Nem eszek hízlaló ételeket,csak egészségeset,minden étkezés előtt beveszek 2db Pur eh zöldtea kapszulát,és tutira lefogyok.De van 1 álmom. Olyan testet szeretnék mint pcd énekesnőjének,nicole-nak van.Gyönyörű hasa van és combjai.A hasam h legyen olyan szép izomvonalas? Ha fogyok akkor közben sokat edzek és tornázzak rá?És a comb? Most is nagyon izmosak a combjaimde mivel kissé hamar fogyok biztos h az izom is lemegy..hogyan vagy mit tornázzak v eddzek? légyszi csak azokat a válaszát várom aki nem gúnyolódik..2010. jún. 27. 17:08
1/5 anonim válasza:
nem a kérdésedre válaszolok de mondanál nekem erről a zöld tea kapszuláról vmit? Mármint hogy mi a hatása
én diétázok+sportolok is már lement rólam 10 kilo 4 hónap alatt de még szeretnék 5-6 kilot és most vhogy nem nagyon mozdul, szeretném egy kicsit meggyorsítani
köszi ha válaszolsz:)
2/5 A kérdező kommentje:
hát ezzel a kapszulával már fogytam régebben kb 8kilot egy hónap alatt,de az az RFF volt. Ezt még most fogom kipróbálni,ezt a csinileszel.hu-ról rendelem.elvileg egészséges és nincs mellékhatása.hát remélem:) am koleszterin és vérnyomáscsökkentő,látásjavító és zsírégető.hatékonyabb vele a fogyás.a termék alatt vannak komik,azokat ha elolvasod akkor tudni fogod. am ha felmész az oldalra ott megtalálod ezt a kapszulát.
remélem tudtam segíteni:)
2010. jún. 27. 20:47
3/5 anonim válasza:
én ugyan abban a cipőben járok, mint te. Minden vágyam, h olyan legyek, mint Nicole...160 centi vagyok és 50 kiló..ez nem sok, éppen formálódom... :D én minden nap edzek szinte, heti 4 alkalommal kardiózok is...járok aerobikra és súlyzós edzéseket minden nap végzek. Nem azt mondom, h már kiköpött Nicole vagyok, de kezd alakulni. Hasra pedig azt ajánlom, h ne egyél fehér kenyeret és más fehér lisztből készült ételeket, hanem helyette telj. kiőrlésűt válassz vagy grahamm kenyeret. Barnát nem ajánlom, mert nem tudhatod melyik a festett és melyik eredeti, szóval azzal én nem egyezem ki. Ha édességre vágysz, keverj össze túróval egy kis citromhájat és rakj bele ízesítőt..nagyon finom tud lenni...fagyit is csinálhatsz...tejet összeturmixolsz vmilyen gyümölccsel, és raksz hozzá édesítőt. berakod fagyasztóba, megfagy, és mér fogyasztható is..és isteni és semmi hizlaló nincsen benne...mm ami drasztikusan hizlalna ..egyél nyugodtam rendes adagokat, de inkább több legyen a fehérje mint a szénhidrát, és persze az emésztéshez és a vitaminok felszívódásához vmilyen zsiradék is kell, inkább használj olíva olajat, az növényi eredetű és nagyon egészséges. Cukros cuccokat kerüld és a fehér lisztes cuccokat...ennyi ami a legfontosabb..ja és persze rendszeres edzés. De azt ne felejtsd el, h Nicole évek óta edz, ne akard hónapok alatt elérni a kívánt hatást...1 év alatt már nagyon jól fogsz kinézni meg ahogy írtad, h izmosak a combjaid, az már jó. Ha hasadat akarod formálni, akkor fuss sokat és csinálj sok felülést. Én naponta 300at szoktam, + 100 oldalsó hasizomra. és így biztos lesz a hatás. Remélem azért volt valami hasznos ebben a kis leírásban. És sok sikert, és csak h tudd, egy cipőben járunk...
4/5 anonim válasza:
Szerintem egészségesebb fogyás módszert kellene választanod, akkor lenne energiád kardio mozgást végezni mellette
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:)
2010. jún. 28. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!