Hogyan érjem el a feszes feneket?
Figyelt kérdés
Tipikus körte alakom van, nagyon széles a csípőm és nagy a seggem. Fölül szép lapos a hasam, vékony a derekam, viszont nagyon kicsik a melleim. Egyszer már próbáltam lefogyni a seggemről, de fölül a melleim még sokkal kisebbek lettek. A fenekem kezdett kisebb és formás lenni, már majdnem elértem a kívánt célt, de inkább abbahagytam, mert olyan kicsik lettek a melleim, hogy utáltam tükörbe nézni (a seggemet meg nem látom elölről :D). Már beletörődtem, hogy soha nem lesz ideális alakom, de ha már nagy a seggem, legalább formásítanék rajta. Hogyan érjem el, hogy ne fogyjak, de a fenekem szép kerek és narancsbőrmentes legyen?2011. aug. 9. 16:10
1/7 anonim válasza:
Sajnos nem fogod tudni kikerülni azt, hogy mellből ne fogyj. Ilyen, hogy formásodás nem létezik, vagy izomtömeget növelsz vagy zsírt égetsz.
2/7 anonim válasza:
Hasonló alakom van mint neked, én soha nem fogyókúrázom, igaz allergiás vagyok a lisztre így a kenyeret és a péksüteményeket kilőttem az étrendemből. Nekem a guggolás és a futás segített. Kisebb nem lett sokkal de legalább formásabb. Valaki a kerekebb idomokra bukik :) L/22
3/7 anonim válasza:
A bicikli nagyon jó fenékre, és nem is unalmas, ha be tudod iktatni valami közlekedés helyett.
4/7 A kérdező kommentje:
Első: Igen, erre már sajnos én is rájöttem..:/
L/22: Én is lisztérzékeny vagyok. :D (Bár nem tudom, hogy ezt érted-e az alatt, hogy allergiás vagy a lisztre, de lényegében ugyanaz.) Én is alig-alig eszem kenyeret, péksütit.
Harmadik: Tavasszal elég sokat szobabicikliztem és a lábamon elöl tényleg megnőttek az izmok, de a cél nem ez lenne, hanem a fenék formásítása (izmosítása).
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 9. 18:59
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Rubint Rékát tudom ajánlani! Nekem nagyon bejött popsi-comb téren :) Na meg amúgy sem árt, ha izmosodsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő köszönöm, ki fogom próbálni!
2011. aug. 10. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!