Mivel lehet a túrót feldobni? Ha úgy 2 naponta megeszem 400-500 grammot az árt a fogyókúrámnak?
zöldfűszerekkel,
apróra vágott, párolt zöldégekkel
gyümölccsel, joghurttal, mézzel
Nem !! Egyáltalán nem árt!! Ennyire szüksége van a szervezetünknek és még az édességet is kitűnően pótolja.))) én edzés után szoktam ezt enni:)
Sok sikert!!
ha édeset szeretnél:
túró + tejfől + 1 tojás sárgája + 1 citrom reszelt héja + folyékony édesítő - ha akarod mehet bele mazsola is, de igazából turmiolt vagy apróra vágott gyümölcsökkel is feldobhatod.
Szerintem is jó ötlet amúgy :) csak a cukrot mellőzd, kőrözött esetében + eheted pufi rizzsel pld.
A túró mindenképpen jót tesz a diétádnak, csak figyelj oda, hogy mindig zsírszegény legyen.Este ajánlom mert lassú felszívódású fehérje(kazein) van benne.Ekkor azonban figyelj, hogy kevés szénhidráttal(kenyér, cukor stb) edd, mert az este már hízlal.
Nem tudom mennyi a napi kalóriabeviteled de egyszerre a 400-500 g sok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!