Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol van Tatabányán olyan...

Hol van Tatabányán olyan konditerem, ahova csak nők járnak és nem nézik le a ducikat?

Figyelt kérdés
Szeretnék lefogyni, konditerembe vagy valamilyen ducitornára járni. De nem akarok sovány,csinos lányokkal edzeni. Sajnos az a tapasztalatom,h az ilyen lányok lenézik,kigúnyolják a kövéreket. Szóval tudtok ajánlani olyan helyet,ahol a hozzám hasonlók edzenek csak?
2010. jún. 27. 01:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyan nem tatabányai vagyok, a kérdéshez érdemben nem tudok hozzászólni. De! Hülyeség, hogy lenézik a duci lányokat a konditeremben. Bennem is 100%-ig ez a kényszerképzet élt, 108 kilósan tettem be a lábam először konditerembe végső elkeseredésemben, persze végig csúnyán néztem mindenkire, nem találtam a helyem stb, végig ott volt a képemen az a 'mitnézelbmeg, haggyábékén' kifejezés. :) És ami a legmeglepőbb volt, minden negatív sztereotípia leomlott bennem. Nem is első alkalommal, mert nagyon gyanakvó voltam, féltem, de nagyon hamar megváltozott a véleményem teljesen pozitív irányba. Ma 70 kiló vagyok :) Ha hallgattam volna a gyanakvó, félénk, mindenben a rosszat kereső régi (!) énemre, ma biztos nem tartanék itt. Én is egy nyár elején kezdtem, és evidens, hogy mindenkire a melegben jön rá, hogy hát így biza nem mutatok jól abban a bikiniben, nem is a téli hidegben amikor ápol és eltakar a télikabát. Szóval nyugi, nem leszel egyedül ebben a cipőben. Még hozzátenném, hogy én a fő zárkózott antiszociális szert tettem onnan jópár értékes barátra is. Csak tanácsolni tudom hogy menj, és változtass csak ha már eltervezted, ilyen problémákba nem fogsz ütközni, mint amiktől félsz. Csak nagy kitartást kívánok :)
2010. jún. 27. 01:32
 2/4 anonim válasza:

Ugyan én fiú vagyok, de szintén elég nagy túlsúllyal küzdök. Tapasztalatom szerint egyáltalán nincs a konditermekben semmilyen ilyesfajta előítélet. Sőt, talán még egy kis tiszteletet is érzek néha. "Igen, elcseszte a srác az elmúlt pár évet, de most itt van és izzad azon a gépen. Hajrá"

Legalábbis nekem sokkal inkább ez a hozzáállás jön le, mint a lenézés.

2010. jún. 27. 05:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyetértek az előttem szólókkal! Én is ilyen érzésekkel mentem először konditerembe, aerobicra. Ott mondjuk nincsenek pasik, csak elvétve pl. spinningen. Biztos nem Te vagy az egyetlen, nyugi!!!

2010. jún. 27. 08:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lelkesítő válaszokat:) de mint írtam,sajnos az a tapasztalatom,h lenéznek ezek a lányok. Nem csak így gondolom, hanem megtörtént, hiszen hangot is adtak a negatív véleményüknek. Na de majd csak találok egy normális helyet:)
2010. jún. 27. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!