Igy menyi idő szükséges, hogy lefogyak 8-9kg?
szia nekem ez jött be:
reggelihez fitt-forma tea
ebédhez almaecet kapszula
vacsorához-6 előtt-szintén kapszula. este még 1 tea
ja és reggel éhgyomorra graphites 9ch homeos bogyó 5db/ ez picit serkenti a pajzsmirigyműködést
uzsira gyümi,magvak-natúr diákcsemege pl.
2liter víz.
én otthon tornáztam rubint réka add önmagad 1.-re. heti 3x/40perc
nekem így ment le havi 2-3 kiló-szülés utáni fogyi volt/
én 10-et akartam fogyni,sikerült,és mivel nem csodaporokat meg szuperdiétákat nyomtam, átalakult az étrendem és nem is hízom vissza,még akkor sem ha eszem csokit,sütit is.
én szülés után voltam 165cm-hez 62 kg
sok sikert!!!
BMI-d (testömeg index): 20,7 Normál érték 20-25 között van. Nem kell fogynod, butaság lenne. A helyes táplálkozás (kevesebb finomított cukros nassi) és a mozgás nagyon jó ötlet! Mozgástól formálódik majd az alakod, azt fogod érezni, feszesebb vagy! Én kórosan elhízott voltam 7 hónappal ezelőtt, mára csak 20 kg feleslef van rajtam, viszont futok, és olyan feszes fenek lett, amiről még álmodni se mertem.
Tényleg nem kell fogynod, centikben mérd a változást, és ne csodálkozz azon, ha a súlyod nő, mert az izom nehezebb, mint a zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!