Mit lehet enni a strandon, ami annyira nem kalóriadús?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, vigyek magammal dobozkába zöldséget meg almát, stb. De mikor a barátnőimmel megyek, az evés is 'program', nem mondhatom, hogy ti menjetek enni, én meg elücsörgök magamban... Szóval melyik strandos kaja még a legjobban 'ehető' ilyen esetekben?2010. jún. 26. 17:50
1/20 anonim válasza:
2 palacsintától nem lesz semmi bajod!
3/20 anonim válasza:
egy csomó energiát használsz föl, amikor pancsolsz lubickolsz stb, nyugodtan mehet akár a lángos/palacsinta is..
4/20 anonim válasza:
ez hülyeség, hogy csomó energiát égetsz el... annyira nem sokat.
amúgy sportolás, főleg úszás közben a szervezet egy olyan jelet ad az agynak, hogy éhes vagy. én pl úszás után mindig farkaséhes vagyok, de ilyenkor odafigyelek...
strandon a legjobb a dinnye!! (már ha van)
6/20 anonim válasza:
tényleg,halat egyél!de kajat ne vigyél magaddal a z vérciki!
7/20 A kérdező kommentje:
Meg nem is az, hogy ciki, de a melegben a magaddal hozott kaja így 'megplöttyen', tudjátok:) és az kicsit sem étvágygerjesztő:) a hekk nem nagyon zsíros, olajos?:S esetleg még szokott lenni főtt virsli, ha azt ennék, vagy főtt kukorica? Valami olyan kellene, ami azért telít is, palacsinta nem igazán olyan. Vagy egy szelet vegetáriánus pizza? Mi a véleményetek?
2010. jún. 26. 18:26
9/20 anonim válasza:
a kukorica eléggé telít, de sok szénhidrát.. a virsli nemrossz! :)
10/20 anonim válasza:
Füvet rágcsálj a medence mellett! :D
Csak viccelek:) Amúgy hal az jó. Meg őszibarack, gyümölcsök,azt simán vihetsz magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!