Hogyan fogyjam le a hasamról a zsírt?
Szűkebb pólóban kilátszik a sörhasam de nagyon, és leszeretném valahogy fogyni. Fél éve járok kondizni, de nem nagyon tudom levinni, csak oda rakódik a zsírom, máshol egyáltalán nincs. 17f és 70 kg és 178cm vagyok.
Biciklizni szerettem volna, de most a hideg miatt esély nincs, hogy kimenjek.
Szia!
...kifogásokat keresel...Ezért nem érzed a sikert.Értsd jól kérlek!
Minden évszakba/időben lehet biciklizni.Természetesen megfelelő öltözék kell hozzá.
Első, csak azt írta, hogy nincs esélye a hideg miatt, hogy kimenjen. Én is ezt mondhatom a saját esetemben, a héten próbáltam biciklizni és nagyon megbántam, kifagytam (hiába öltözök fel, muszáj levetnem, mert meggyulladok benne).
De ha már a mozgásnál tartunk, van más is. Én pl. sétálok néha egy kicsit és újra felveszem a súlyzós edzést. De a fogyás a táplálkozásomon múlik elsősorban, még ha mozgás nélkül már nem is menne.
Kondizol, kérdező, az OK, na mellé valami aerob vagy kardió, de az étkezés számít, arra ügyelj.
Szia!
Látod,látod...
Lásd #1 hozzászólás... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!