Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek mi a kedvenc fogyis kajája?

Kinek mi a kedvenc fogyis kajája?

Figyelt kérdés

Amég fogyókúráztál mit ettél a legszívesebben? Mi nőtt a szívedhez??:D

Nekem egyszerűen a natúr csirkemell/hal salátával, vagy párolt zöldségekkel!!!:P:P

Mert szerintem a fogyókúrában is örömre lehet lelni, ha olyan fogyókúrát választunk.............:)

2010. jún. 25. 21:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%
házi szalonna parasztkenyérrel és hagymával...
2010. jún. 25. 21:08
 2/22 A kérdező kommentje:

Ez jóóó:D:)

De komolyan. Többiek??

Babi néniről ne is beszéljünk, mi?? xDxD

2010. jún. 25. 21:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is, roston csirkemell, párolt zöldségekkel, kertész sali, túrókrém (saját készítésű), hal (olajos, ruszli,paradicsomos), kukoricás abonett:), kaukázusi kefír, kakaó, mikrós alma( fahéjjal v kakaóval v kókusszal), gyümölcsturmix, főzelékek, zöldségek nyersen (répa, borsó, karalábé), zabkása nyami:D, műzli tejjel, tojás (kaszinótojás, rántotta, tükörtojás, főtt tojás), virsli, sült paprika, lecsó, töklecsó

Hm most ennyi jutott az eszembe:D De ezeket egyébként is szeretem nagyon, úgyhogy nem kínzás ez a diéta:D

2010. jún. 25. 21:16
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok és komolyan írtam félig-meddig...a jó fogyókúra nem koplalásból áll, hanem sportból, ha meg eleget sportolsz, akkor ehetsz rendesen ;)
2010. jún. 25. 21:17
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te diétázol?Vagyis kell fogynod? Mindig a sportot írod, amit meg is értek, de ha mellé zsírszalonnát eszik az ember (ha két katonánál nem tud megállni) akkor nem hiszem, hogy a sport segít rajta. Ahhoz, hogy mindent lehessen enni, egész nap sportolni kéne, hogy ledolgozzuk a bevitt kalóriát. De végülis lehet mindenből enni, csak szalonnából 2centis darabot, répából egy kilót..
2010. jún. 25. 21:22
 6/22 A kérdező kommentje:

Igazat is adok neked végülis zsíros kenyérrel meg ilyenekkel is le lehet fogyni. Ha mértékkel esszük. Meg persze a sport!! Az a tuti fogyókúra titka.

Én így látom:)

2010. jún. 25. 21:24
 7/22 A kérdező kommentje:
És te, 21:22 diétázol??:D Mert nem írtál semmit a kérdésemre....:):)
2010. jún. 25. 21:26
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

21:22 ahogy írod mértékletesség, és mindenből más a mérték ;)...de pl egy jó kis szalonnazsíron pirított répa rizzsel és uborkasalátával nagyon finom :D

amúgy nem fogyózom, nem is szoktam, de volt olyan időszakom, amikor rengeteg kaja (csoki, keksz és rendes kaja tömkelege) mellett is fogytam, annyit bringáztam ;)

2010. jún. 25. 21:27
 9/22 A kérdező kommentje:
Ejhaaa!:D
2010. jún. 25. 21:29
 10/22 anonim válasza:

Ezek a kedvenc fogyis kajáim:

S p e n ó t

L a z a c

Z a b k á s a

Z s í r s z e g é n y j o g h u r t

P a r a d i c s o m s z ó s z

B ú z a c s í r a

2010. jún. 25. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!