Fogyizók! Hogyan álltok ellen a kedvenc kajáitoknak?
Sajnos rettentően édesszájú vagyok,ami meg is látszik rajtam,mert alapból nem eszem sokat a főétkezésekre,de egész nap csipegetek egy kis csokit,sütit,ezt-azt,ha épp nincs más,és rám jön az 5 perc,akkor kakaóport kanalazok:D Emiatt nem tudok lefogyni,pedig szerintem elég könnyen menne.Szeretek futni is,de így hogy mindig nassolok,hiába mozgok,nem ér semmit.Most is van itthon süti,meg nápolyi,és hiába határozom el magam,hogy jó,nem eszek belőle,akkor se megy.Megittam már egy csomó vizet,de így is nagyon kívánom:(
Ti mit csináltok,hogy ne csábuljatok el?Olyan nehéz!
Szigor önfegyelem
Tudnék segíteni érdekel??
Nem veszek csokit, nápolyit. Ha nincs otthon akkor jobb. Már a mamámat, és anyukámat is leállítottam a sütésről. Jobb ha oda se hozza.
Ha megkívánom akkor eszem egy kicsit, nem vagyok a teljes elhagyás híve, mert örökre nem lehet leszokni róla. Meg azt sem szeretném ha egyszer ráugranék a hűtőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!