Fogynom kéne hasból és combból? (képpel)
Figyelt kérdés
Nagyon nincs derekam? Hullahoppozással karcsúbbá lehet tenni a derekam?
Köszi a válaszokat! Ja 165 cm, 61 kg.
2010. jún. 25. 14:03
1/12 anonim válasza:
Ha nekem ilyen alakom lenne biztosan nem a diétán járna az agyam. Szerintem semmi gond a hasaddal meg a comboddal. Ha zavar járjál futni és a hullahopp karika is jó ötlet lehet.
2/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy túlsúlyos, nem szükségszerű a fogyókúra. Ha csinosítani akarod magad, a hullahoppozás tényleg hatásos. Esetleg járj úszni, futni, sétálni, kevesebb édességet és egyéb hizlaló kajákat egyél, drasztikus diétába semmiképp ne kezdj bele, felesleges. Sok szerencsét!
3/12 anonim válasza:
nem fogyni csak formásodni és feszesedni.ha eddig is egészséges volt az étrended akk iktass be sportot.ha nem akkor olvass el itt egy pár értelmes hozzászólást és állíts össze egy jót,energiadúsat h legyen erőd sportolni.
torna,bicaj,futás,úszás.
hamar meg fog látszódni ne aggódj.és nehogy fogyókúrázni kezdj,jó alakod van.:)
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:) futni szoktam héba-hóba, kenyérről és a nasiról teljesen leszoktam:)
2010. jún. 25. 14:11
5/12 anonim válasza:
Szinte ugyanilyen az alakom. Nem vagyok vele 100% elégedett, de legalább mindig odafigyelek az étkezésre, és próbálok mozogni. Még ha látszólag nincs is sok eredménye, legalább egészségesebb leszek azoknál, akik soványak, de semmit nem mozognak, és rossz dolgokat esznek ;).
6/12 anonim válasza:
Szia! Nekem is ilyen alakom van, a hasammal én se vagyok megelégedve.. Megkérdezhetem hány cm? Nekem derék 72, csípő 98.. Én is járok edzésre a hasam miatt, hogy formálódjon, de a zsírpárnácskák kitartóan a helyükön maradnak:) (Különben félreértés ne essék, szép alakod van, csak megértem, hogy formálni akarod, mint én is..) Kemény diétához semmi kedvem, viszont mire eljön a strandolásos időszak, meg persze a vizsgáimnak is vége jövőhéten, hát úgy kéne mutasson ahogy én azt akarom:P
7/12 A kérdező kommentje:
a méreteim: 88-68-98:) köszi mindenkinek!
2010. jún. 25. 14:37
9/12 anonim válasza:
Nekem is hasonló alakom van, én sem vagyok vele 100%-osan elégedett, de az ismerőseim, ahányszor látnak, mindig megjegyzik, hogy "mennyit fogytál", "de sovány vagy" stb... Lányok, fiúk egyaránt dícsérik, úgyhogy valószínűleg csak magunkkal nem vagyunk ennyire megelégedve... XD
10/12 A kérdező kommentje:
az lehet:) köszi neked is:)
2010. jún. 26. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!