Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom kéne hasból és combból...

Fogynom kéne hasból és combból? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon nincs derekam? Hullahoppozással karcsúbbá lehet tenni a derekam?

Köszi a válaszokat! Ja 165 cm, 61 kg.

2010. jún. 25. 14:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha nekem ilyen alakom lenne biztosan nem a diétán járna az agyam. Szerintem semmi gond a hasaddal meg a comboddal. Ha zavar járjál futni és a hullahopp karika is jó ötlet lehet.
2010. jún. 25. 14:08
 2/12 anonim válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem vagy túlsúlyos, nem szükségszerű a fogyókúra. Ha csinosítani akarod magad, a hullahoppozás tényleg hatásos. Esetleg járj úszni, futni, sétálni, kevesebb édességet és egyéb hizlaló kajákat egyél, drasztikus diétába semmiképp ne kezdj bele, felesleges. Sok szerencsét!
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

nem fogyni csak formásodni és feszesedni.ha eddig is egészséges volt az étrended akk iktass be sportot.ha nem akkor olvass el itt egy pár értelmes hozzászólást és állíts össze egy jót,energiadúsat h legyen erőd sportolni.

torna,bicaj,futás,úszás.

hamar meg fog látszódni ne aggódj.és nehogy fogyókúrázni kezdj,jó alakod van.:)

4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:) futni szoktam héba-hóba, kenyérről és a nasiról teljesen leszoktam:)
2010. jún. 25. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Szinte ugyanilyen az alakom. Nem vagyok vele 100% elégedett, de legalább mindig odafigyelek az étkezésre, és próbálok mozogni. Még ha látszólag nincs is sok eredménye, legalább egészségesebb leszek azoknál, akik soványak, de semmit nem mozognak, és rossz dolgokat esznek ;).
2010. jún. 25. 14:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ilyen alakom van, a hasammal én se vagyok megelégedve.. Megkérdezhetem hány cm? Nekem derék 72, csípő 98.. Én is járok edzésre a hasam miatt, hogy formálódjon, de a zsírpárnácskák kitartóan a helyükön maradnak:) (Különben félreértés ne essék, szép alakod van, csak megértem, hogy formálni akarod, mint én is..) Kemény diétához semmi kedvem, viszont mire eljön a strandolásos időszak, meg persze a vizsgáimnak is vége jövőhéten, hát úgy kéne mutasson ahogy én azt akarom:P
2010. jún. 25. 14:32
 7/12 A kérdező kommentje:
a méreteim: 88-68-98:) köszi mindenkinek!
2010. jún. 25. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:
4%
Nincs jó alakod
2010. jún. 25. 19:52
 9/12 anonim válasza:
Nekem is hasonló alakom van, én sem vagyok vele 100%-osan elégedett, de az ismerőseim, ahányszor látnak, mindig megjegyzik, hogy "mennyit fogytál", "de sovány vagy" stb... Lányok, fiúk egyaránt dícsérik, úgyhogy valószínűleg csak magunkkal nem vagyunk ennyire megelégedve... XD
2010. jún. 26. 20:06
 10/12 A kérdező kommentje:
az lehet:) köszi neked is:)
2010. jún. 26. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!