Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet a combra fogyni?

Hogy lehet a combra fogyni?

Figyelt kérdés
elég vastagok.. és szeretném ha vékonyabbak lenének. tudtok valamilyen edzés formákat esetleg amitől vékonyabb lesz?

2018. nov. 5. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Sehogy! Nincs lokális fogyás!

Esetleg végezhetsz olyan gyakorlatokat, amik azokat az izomcsoportokat mozgatják meg, amiket te szeretnél (pl guggolások meg hasonlók), de ettől nem feltétlenül fog vékonyodni a combod!

Amúgy meg elég nehéz tanácsot adni úgy, hogy semmilyen paramétert nem írtál és nem küldtél képet! Lehet, hogy nincs is semmi gond a combjaiddal, de az is lehet, hogy egy kövér bálna vagy... így elég nehéz tanácsot adni, hogy konkrétan mit csinálj!

2018. nov. 5. 22:54
 2/7 A kérdező kommentje:

kövér bálna XDD

nem vagyok kövér szerintem. egyedül a commbjaimmal nem vagyok megelégedve. a derekam nagyon vékony a csípőm pedig széles. 50 kiló vagyok és 166 cm

2018. nov. 5. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:

még mindig nem sikerült a körméreteket leírni :D

mekkora az a "vékony" derék?

csípő méreted mekkora? (csípő körméret = fenék legszélesebb pontja!!!)

a combjaid körmérete mekkora a legvastagabb ponton?

ha képet küldenél, akkor legalább az arányok látszódnának!

2018. nov. 5. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért a 166 centihez az 50 kiló kb semmi, totál vékony lehet a csaj utolsó. :D
2018. nov. 5. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Kb. tuti, hogy nem vastag a combod magadhoz képest. Vagy nem nagyon.

Nézd meg, zsíros vagy-e kicsit, ha igen, fogyj (genetika, honnan megy le, de ha már csak combon van egy pici felesleg, várhatóan onnan megy le), ha nem, akkor ez van.

Ha edzel rá s nem eszel deficitben, várhatóan vastagodni fog, a láb az elég könnyen izmosodik más részeinkhez képest. De normál alap kis izomzattal is vastag, tudod, hány fontos, nagy izom van ott? Nem lehet vékony, ha nem vagy nagyon izomgyönge, persze van, aki genetikailag valamivel vékonyabb combú, hosszabb comboknál is máshogy jön ki a dolog...

2018. nov. 5. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:
166/50-nel te kifejezetten sovány vagy, ha mégsem vagy elégedett a comboddal, az feltehetően azért van, mert nincs rajta semmi izom. Vagyis hiába ilyen alacsony a BMI , ha magas a tzs. Ne a fogyásra koncetrálj, hanem inkább kezdj el normális súlyzós edzéssel, láb, fenékgyakorlatokkal egy kis izmot épteni, menj fel egy normális testsúlyra, izom épitéssel (60 kg-ig simán felmehetsz, ha közben normálisan, diétásan étkezel, akkor minimális zsirosodással) , és majd ezután, ha megint karcsúvá akarsz válni, égess el minden zsirt diátéval/ kardióval (de közben se felejtsd a súlyzós edzést, nehogy az izom is visszaessen)
2018. nov. 6. 10:47
 7/7 A kérdező kommentje:
És ha csak simán edzek rá hogy izmos legyen😅 tényleg zavar hogy gyenge vagyok. Meg nem is akartam fogyni, vagyis úgymond de.. de nem vagyok anorexiás. Köszönöm a válaszokat
2018. nov. 6. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!