Hogy lehet a combra fogyni?
Sehogy! Nincs lokális fogyás!
Esetleg végezhetsz olyan gyakorlatokat, amik azokat az izomcsoportokat mozgatják meg, amiket te szeretnél (pl guggolások meg hasonlók), de ettől nem feltétlenül fog vékonyodni a combod!
Amúgy meg elég nehéz tanácsot adni úgy, hogy semmilyen paramétert nem írtál és nem küldtél képet! Lehet, hogy nincs is semmi gond a combjaiddal, de az is lehet, hogy egy kövér bálna vagy... így elég nehéz tanácsot adni, hogy konkrétan mit csinálj!
kövér bálna XDD
nem vagyok kövér szerintem. egyedül a commbjaimmal nem vagyok megelégedve. a derekam nagyon vékony a csípőm pedig széles. 50 kiló vagyok és 166 cm
még mindig nem sikerült a körméreteket leírni :D
mekkora az a "vékony" derék?
csípő méreted mekkora? (csípő körméret = fenék legszélesebb pontja!!!)
a combjaid körmérete mekkora a legvastagabb ponton?
ha képet küldenél, akkor legalább az arányok látszódnának!
Kb. tuti, hogy nem vastag a combod magadhoz képest. Vagy nem nagyon.
Nézd meg, zsíros vagy-e kicsit, ha igen, fogyj (genetika, honnan megy le, de ha már csak combon van egy pici felesleg, várhatóan onnan megy le), ha nem, akkor ez van.
Ha edzel rá s nem eszel deficitben, várhatóan vastagodni fog, a láb az elég könnyen izmosodik más részeinkhez képest. De normál alap kis izomzattal is vastag, tudod, hány fontos, nagy izom van ott? Nem lehet vékony, ha nem vagy nagyon izomgyönge, persze van, aki genetikailag valamivel vékonyabb combú, hosszabb comboknál is máshogy jön ki a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!