Hol találhatok olyan társat, akivel együtt tudok fogyni?
Jól meg kell gondolni.
A legtöbbször csak hátrány egy másik személy.
Minden edzést közös időpontra kell hozni, figyelembe venni a másik aktuális problémáit, egy kimerítő edzés után pedig még hallgatni a másik problémáit...
Az esetek 99%-ban 1-2 hétnél nem tartanak tovább az ilyen megállapodások.
Szia:)
Ha gondolod, megpróbálhatnánk, viszont személyes találkozó nem igazán tudna létrejönni, elég messze lakom:/
Hány éves vagy?/fiú,lány?
Én sem ajánlom.
Nem hiszem, hogy egy ütembe fogtok fogyni, akkor annak szar aki kevesebbet, aztán történik valami, stb...
Haladj a saját ütemedben inkább!
Saját magad tehetsz arról ha kövér vagy! nekem édesapám világ életében dagadt volt, sose volt sovány de még átlagos se.
Ha megvan benned az akarat akkor le tudsz fogyni, mozogj, és egyél de csak kevesett és kerüld a szemét kajákat.
Felesleges. Majusban kezdtem fogyozni, talaltam itt par ‘fogyi tarsat’ csinaltunk facebook beszelgetesre csoportot, erre mindegyikuk (3 vagy 4 ember) jott a kifogasokkal hetekig. Ha jol tudom azota is majd elkezdik...
En mar az ut vegehez kozeledem, azt tudom tanacsolni, hogy par hetig igenis gorcsolj ra es utana mar megszokasbol csinalod.
98.6 rol vagyok 73 most. 60-65 a cel, annak orulnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!