Valaki nem szeretne "velem együtt fogyni"?
Szeretnék minimum 10 kilótól megszabadulni. Elkezdtem mostanában edzeni, de jó lenne valakivel így megbeszélni a dolgokat aki szintén szeretne fogyni, hogy motiváljuk egymást. Sajnos a családomban, barátikörömben nem igazán találok senkit. Ha valakit érdekel írjon.
17/L.
En 2 hete kezdtem, ha gondolod...:-)
26/L
Szia, én most Március 7.-én kezdtem.
Szívesen megosztanám az adataim, és hallanám a te adataid. (Súly, magasság, mit ettél...)
Én holnap kezdem.
Mindig holnap.
Szia!
Én is 10 kilót szeretnék leadni, március 12-én kezdtem el ténylegesen fogyózni! Nekem is pont ez a bajom, a családom inkább demotiváló, ha fogyásról van szó, ezért már én is gondolkoztam ezen, hogy együtt próbálok fogyni valakivel.
Ha gondolod, írj nyugodtan :)
Egy bizonyos fajta együtt izzadásban benne lennék én is! 😁 😉
32/F
Értékelem a viccelődésedet, csak tudod az a baj, hogy erre itt, ennél a kérdésnél senki sem kíváncs :)
Ha így lenne, akkor ez a kérdés nem a fogyókúrák kategóriában lenne, hanem a szexualitás kategóriában :)
Kérlek, egy kicsit kezeld komolyabban a kérdést és a válaszadást is!
Köszi a kérdező nevében is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!