Miért nem fogyok?
Srac vagyok 25 eves es 132kg, nem etkezek egeszsegtelenul semmivel nem eszek tobbet mint egy sovany, fizikai munkat vegzek. Egy pohar pl asvanyviz utan akkora lesz a hasam mint 3 gorogdinnye, es nagyon nehezen kapok levegot.
Miert hizok? Alkoholt nem iszok, dohanyozni nem dohanyzok,csak depresszios vagyok . Igazi depresszios,nem mondvacsinalt,hogy csak rossz hangulat, elvileg ettol is lehet a koverseg de nem tudom.
25/f
" Egy pohar pl asvanyviz utan akkora lesz a hasam mint 3 gorogdinnye"
Ezzel a mutatvánnyal egy csomó pénzt kereshetnél cirkuszi mutatványosként.
+1 orvos
Főleg pajzsmirigy gondokkal vizsgáltassad ki magad
Aztán jöhet egy táplálkozás szakértő.
Szerintem azt a 15-25 ezret, amibe egy ilyen vizsgálat kerül magánban, megéri. De sztk is képes ilyet végezni, csak ott hetesek vannak legtöbbször :(
Ha összejött ez a súly, nyilván rengeteg kalóriát vittél be pluszban, mivel máshogyan ez nem megy, a zsír fényből és vízből nem képződhet.
Az lehetséges, hogy extrém lassú az anyagcseréd, ne másokhoz mérd magad. Bár ekkora súllyal fizikai munka mellett mindenképpen egész rendes kalóriaigényednek kell lennie, úgyhogy tuti nem eszel igen keveset. Lemérted már, mennyit? S jól? Mert én ugyan nem értem, hogyan lehet durván elszámolni, de sokan elég ügyesek és képesek 1600-nak számolni 3500 kcalt is, vannak erről sorozatok meg minden.
A víz valami egészségügyi problémára utalhat, de a kilókhoz a világon semmi köze, nyilván nem levegőből van a 132 kiló, mert akkor már rég szétrobbantál volna, mint a kövér fickó az egyik Monty Python alkotásban.
Éjszaka dolgozok, fehérje szeletet eszek éjszaka, puffasztott rizset, sonkát.
Reggel nem eszek semmit alszok, 12 órakor harcsafilét eszek, hzzá salátát, plussz vagy, marhahust.
Délután eszek egy szelet fehérje szeletet, illetve almát vagy zöldséget eszek.
Este 18 órakor munak előtt turot eszek. Meg néha iszok energiaitalt éjszakánkánt heti 3 szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!