Hatásos a vércsoport diéta?
Figyelt kérdés
Próbalta már valaki,valóban hatásos?
Köszönöm a válaszokat!
2018. okt. 26. 14:56
1/16 anonim válasza:
Ha emellett kalóriaminuszba kerülsz, akkor igen, egyébként nem.
2/16 anonim válasza:
Fogyókúrára nem.
Fiatalabb koromban nem hittem, hogy vénségemre leginkább csak a szénhidrátokat fogom tudni jól és könnyen megemészteni. Ez az ami a vércsoport diéta szerint is való nekem. És már nem is kívánom a húst.
De fogyni ettől nem lehet.
3/16 anonim válasza:
En csakis a szemszin, hajszin es auraszin dietakra eskuszom.
Meg a hazszam dieta is mukodik, aminel aszerint ehetsz, nem ehetsz dolgokat hogy a lakcimed paros-e.
4/16 anonim válasza:
Sokat nem hallottam róla, de 5 perc guglizás után elég nagy baromságnak tűnik az egész...
5/16 Micur34 válasza:
Hülyeség, nincs hatással az egészségre, fogyókúrára. Helyette inkább,ne diétázz, egyél sok gyümölcsöt zöldséget, és néha néha húst is. A gyorskaját meg felejtsd el az méreg. Kalóriát számolhatod sok app van már ami segítségedre van az ezerszer többet ér.
6/16 anonim válasza:
Micur
Ha számolja valaki a kalóriákat, akkor az már fogyókúra/diéta, nem?
7/16 anonim válasza:
^ Az nem elég hogy számolod, deficitbe is kell kerülni, magyarul kevesebb kalóriát bevinni mint amit elégetsz. Ha megeszel 3000kcalt azt hiába számolgatod nem fogysz
8/16 anonim válasza:
persze, a túlsúlyos vámpírok előszeretettel használják
10/16 anonim válasza:
Ez egy hülyesèg...
Komolyan elgondolkodtam, hogy miért írnak ki ilyet emberek, ez teljesen hülyesèg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!