Edzés után mit kell enni?
Figyelt kérdés
Most futottam 1 órát és fél órát bicikliztem.
Utána ettem 2 főtt tojást, 4 ham-letet és egy paradicsomot.
Ez nagyon nagyon sok volt?Ugye nem kellett volna már estére?
Kérlek mondjátok meg,hogy szabad-e enni edzés után!:S
Köszönöm.
Fogyás miatt kérdezem.
2010. jún. 23. 23:25
1/13 anonim válasza:
egyáltalán nem volt sok, sőt egy jó szelet sült hús még mehetett volna hozzá
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2010. jún. 23. 23:51
4/13 anonim válasza:
Szerintem az előző válaszoló iróniából írta:D Amúgy ilyen későn már tényleg nem kéne enned és az edzést is tehetnéd előrébb, vagy csak ilyenkor érsz rá? Mert akkor bocsi visszaszívom. Szerintem vagy tedd azt ha tudod, hogy 6körül eszel és utána kb 1-2 óra múlva edzés és utána már nem eszel semmit.
5/13 A kérdező kommentje:
Na akkor ezt jól elrontottam!:(
Ma ettem amúgy még 1 joghurtot reggelire,1 tál zöldséglevest ebédre, meg 2 szelet kenyeret vacsira.Ez is gáz,ugye???
2010. jún. 23. 23:59
6/13 anonim válasza:
Nem , nem gáz:) de próbáld meg, hogy inkább reggelire, meg ebédre egyél többet vacsira kevesebbet. Tehát pl reggelire mehetett volna a két szelet kenyér meg ez amit edzés után megettél. Ebédre jó a zöldségleves de nyugodtan ehetsz picit húst is(csirke vagy hal) vacsira meg akkor az az egy joghurt pl amit most reggelire ettél (de lehet akár valamilyen gyümölcs vagy zöldség is)
7/13 anonim válasza:
ha nagyon fogyni akarsz akkor a tojásnak is csak a fehérjét, a sárgájában sok a szénhidrát :)
most Én ezzel nem bele akartam kötni abba amit ma ettél, csak figyelmeztetlek, de lehet hogy annyi CH kell is......
8/13 A kérdező kommentje:
Már úgy megbántam,de már késő.Fáj is a hasam,ideges lettem,hogy ennyit kajáltam és nem kellett volna.DE mindegy. Az a baj,hogy reggel és délben ritkán vagyok éhes.Ma is a reggelim 11-re esett,az ebéd meg du. 4-re.Nem bírok többet enni,legalábbis napközben.Próbálom beiktatni napi 4-6 étkezést,de sokszor nem megy,nem fogadja be a gyomrom.Gondolom ezen csak én segíthetek,oldjam meg egyedül..??:S
2010. jún. 24. 00:26
9/13 anonim válasza:
mozgás után az anyagcseréd gyorsabb és könnyebben bontja le a bevitt kalóriát, ha utána alszol akkor meg mégjobb. nem volt sok.
10/13 anonim válasza:
23:55 első vagyok, nem irónia volt...1,5 óra edzés után muszáj némi normális fehérjét enni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!