Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalóriára van naponta...

Hány kalóriára van naponta szükségem?

Figyelt kérdés
És jelenleg eleget eszem? Napi menü: 2 szelet tk. rozs kenyér 1-1 sovány sajttal, paradicsommal, paprikával. ebéd ami van kivéve tészta, zsíros húsok, cukros dolgok, panírozott dolgok (általába főzelék vagy leves+rizs+csirke) vacsira meg egy ilyen shake... diet shake a neve azt hiszem 74 kalória egy adag. emellett napi 13 km-t tekerek biciklin 28-30km/h-s sebességel, 20 percet sétálok kb. szóval ez elég? vagy többet kéne? kevesebbet?
2010. jún. 23. 16:44
 1/7 A kérdező kommentje:
ja: több mint 17 éves fiú vagyok, 183 cm és 70 kg. súlyt akarok tartani v 1-2 kiló mínusszal formásodni. napi 13 km-t tekerek biciklivel és heti 2-3x focizom is 1-1,5 órát.
2010. jún. 23. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:

ezzel a magassággal, súllyal és ennyi mozgássa kb 3000 kcal-t kéne enned. Amit most eszelaz jóval kevesebb.

Itt számolhatsz te is

[link]

2010. jún. 23. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
[link] eszerint is majd 3000 kcal kéne legyen, amit meg most eszel, az kb a fele se :S
2010. jún. 23. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
linkelj egy képet magadról, fej nélkülit persze
2010. jún. 23. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:
vékony vagyok tudom, de (nem koplalással! csupán esti 1 óra futással, kenyér cukor liszt elhagyásával ) 1 év alatt 30 kilót fogytam. és megakarom tartani a vékonyságom, csak voltam anorexiás 4 hónappal ezelőtt, azóta rendesen eszem, és csak 8 kilót hiztam (ennyit is adtam le anorexiával még időbe elmentünk orvoshoz). most kb mennyit eszem? és valaki írna mintaétrendet?
2010. jún. 23. 17:52
 6/7 A kérdező kommentje:
tehát válasz?
2010. jún. 23. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Min. 2000 kcal-ra lenne szükséged.

Ez a kalkuláció sztem nem jó, mert nekem kéne leadnom, és azt írta, hogy 2500 kcal egyek egy nap...

2010. júl. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!