Hogyan lehet a felkart vékonyítani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy helyi fogyás nincs, csak az a baj, hogy ha fogyózom, akkor máshonnan fogyok, pedig máshonnan már nem kéne, csak a felkarom nagyon vastag. Annyira utálom. Nincs valami tornagyakorlat erre, ami hatásos lenne? Csak a zsírleszívás marad?2010. jún. 23. 12:15
1/8 anonim válasza:
Naponta 10-12óra WoWozástól simán vékony karod lesz. Osztálytársaimnak is az akik tolják.
2/8 anonim válasza:
szerintem azt max szálkásítani tudod
3/8 anonim válasza:
Bocsánat nagyon hülye vagyok, de mi az a WoWo?
Nekem is a felkaromból kéne lecsípni...
4/8 anonim válasza:
Futás egyenletesen jó mindenre.Plusz kis súllyal vagy ásványvizes palackkal síelést imitálni:) Nekem bejött.)
Sok sikert!!
5/8 anonim válasza:
a második a WOW játékra gondolt, amit az ilyen extrakockák játszanak. a szimpla kockák csak gyiken lógnak :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom!
A wow-ozást nem, már így is elég nagy kocka vagyok, még csak az kéne. :D
2010. jún. 23. 14:34
7/8 anonim válasza:
Wáááh, azt hittem az valami sport, fitness anyámkínja.
Én csak hétköznapi kocka vagyok, hétvégén nincs meló, akkor kikerekedek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!