Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet hatásosan vékonyí...

Hogyan lehet hatásosan vékonyítani a nem elhízott, hanem inkább túl izmos felkart?

Figyelt kérdés

Vékony a testem,de a felkarom aránytalanul vastag.Túl izmos.Talán pici zsír is van alul rajta.30éves elmúltam,kb.5éve nehéz fizikai munka miatt megizmosodott.Kis súlyokat emelgetek szálkásítás szempontjából,de csak a bicepsz lett kerekebb,tehát vastagodott attól is.

Légyszi,valaki segítsen,mitől vékonyodna?

2008. dec. 9. 21:57
 1/4 anonim válasza:
100%

Szia !

Szerintem a következő callenetics gyakorlatok karcsúsítják a felkart.

Ülj le törökülésbe, és nyújtsd meg a hátadat. A karokat vállszélességben nyújtsd előre, úgy, hogy a karok és a váll 90 fokos szöget zárjon be. Majd hajlítsd be a karodat úgy, hogy a könyöknél is 90 fokot zárjon be. Az ujjak lazák közben. Majd kezd el az alkarodat befelé, magad felé csavarni. Mintha a kisujjaddal el akarnád érni a hüvelykujjadat. Csak arra vigyázz, hogy az ujjak lazák legyenek, és ne csuklóból, hanem alkarból csavard. Majd pici apró mozdulatokkal told fel a kezed.

A másik gyakorlat: a kiinduló póz ugyanez, csak a kezedet nem felfelé tologatod, hanem a könyöködet húzod egymás felé. Csak apró mozdulatokkal.

Mindkét gyakorlat közben próbáld húzni a gátizmot is.

És még egy: szintén törökülés, hát egyenes. Picit dőlj előre, de a hát egyenes. A karodat nyújtsd hátra kb. derékmagasságban. Miközben a hátadat nyújtod (a fej előre lóg), a kezedet tologasd felfelé. Majd a lapockából húzva egymás felé is.

Nem tudom, mennyire érthető.

2008. dec. 20. 22:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Érthető volt!Úgy érzem,jól átmozgatja azt a részt.
2008. dec. 21. 14:49
 3/4 anonim válasza:
44%
szikével
2009. jan. 6. 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaj,de normálatlan vagy,miért vágassam le a fél karom?
2009. ápr. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!