Mit kezdjek a még meglévő plusszokkal?
Szerintem elég nagy baj, hogy te táplálékkiegészítőket eszel főétkezések helyett. Fehérje shake-et testépítők isznak, azért, mert nekik olyan sok fehérjére van szükségük, amennyi húst/tejet/tojást meg sem bírnának enni. De te ehetnél teljes kiőrlésű kenyeret, húst, tojást, túrót, tejfölt, kefirt. Akkor mi a fenének eszel ilyen vacakokat? Ha abbahagyod ezt, simán visszahízol, mert ahogy látható, nem igazán tudod, mi az egészséges táplálkozás. Vagy életed végéig ezt akarod enni?
Egyébként a kérdésedre a válasz: mozgás! Naponta egy óra, pl. futás, súlyzó, aerobic, biciklizés. Minél változatosabb, annál jobb.
Mellesleg 57 kiló az szerintem egy tökéletes súly szülés utáni felnőtt nőnek, már feltéve ha nem 140 centi magas vagy.
Köszönöm válaszod.158cm magas vagyok és nem vagyok kövér tudom, de kicsit van mindenhol felesleg, ha gondolod rakok képet, hogy értsd.
Azért iszom a fehérjét, mert ajánlották fogyókúra gyanánt.
Most úgy csinálom, hogy délig nem eszem , sajna rossz szokás, de mindig is így volt,így kimarad a reggeli shak is, délben ebédelek, leves+második, du kevés gyümölcs, vagy fehérje szelet és este iszom meg a shaket.
A mozgás abból áll, hogy 2 naponta aerobik+napi 2 óra séta a gyerkőccel.
Tudom, hogy kellene reggel is ennem, de attól tarok, ha eszem, akkor az is lerakódik rajtam, egyből a hasamra hízok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!