A melleim külső oldalán levő "háj" is elfog tűnni, ha lefogyok?
Már fogytam 20 kilót az elmúlt 1-2évben,szépen,lassan haladok és az étkezéseket is nagyon élvezem,mert finomakat és jókat eszem,csak nagyon megvan válogatva az alapanyag/minőség és persze a szénhidrát limit szabályozva van.
Még 10 kilót le akarok adni 1 év alatt.
A bőröm nagyon szép feszes maradt,bár túlsúlyosan is "masszív" voltam,sosem voltam az a "folyós" fajta.
94 kilóról kezdtem, de olyan 72-nek látszottam.
Még egy pici husi van a melleim két oldalán, a hónalj alatt. Nem nagy,olyan 2-3 cm lehet. Az még elfog onnan tűnni,ha leadom a maradék 10 kilót is? És persze edzés,edzés...
L.
35 vagyok. De a kor csak szélsőséges esetben számít.
Pl 15 éves vagy 52 éves.
20-30-as tök ugyanaz.Annyian mondták például,
hogy 30 -35 felett nehezebb fogyni,de én ugyanúgy röhögve fogyok,mint 21 évesen.A bőröm pedig ugyanolyan állapotban van,mint gimnazistaként.Ugyanolyan "kislányos" a bőröm és a külsőm is.Illetve,míg másoknak van "csík" a szemük körül,ha nevetnek,nekem még akkor sincs.Olyan,mintha átaludtam volna ezt az időszakot és ugyanazzal a bőrrel ébredtem volna.Szóval nagyon jó bőröm van. Köszi a választ!
erre tippeltem,köszönöm!
ez amúgy az a háj,ami melltartóból ott oldalt kitüremkedik.
Nagyon azt hitted, hogy összejön, de bammeg három sort nem tudtál hibátlanul leírni, ha már ennyire "elfogott" a hév:D
"ehyszerűen" fantasztikus vagy.Persze, még egy-két vesszőt kihagytál, de mi az neked.
Én nyilván nem figyeltem a nyelvtanra, mikor írtam a kérdést, mivel ez az oldal nem igényli, a kérdés szempontjából pedig lényegtelen. Azonban te biztos odafigyeltél, ha már felszálltál a lóra.Sajna,jó nagyot zúgtál.Ez pedig a hónalj hájnál is gázabb.Annyira felesleges nyelvtanozni ezen az oldalon....haszna körülbelül annyi, mint neked.
Egyébként meg: nem.Nem mások mondták, hanem van tükröm és képes vagyok objektíven vizsgálni magam.Jéé, ilyet nem tudsz?
Észt az osszon, akinek van :)
Kérdés lezárva.
Pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!