Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tonhalkonzerv fogyókúrás?...

A tonhalkonzerv fogyókúrás? Mivel egyem meg?

Figyelt kérdés

Ti hogy szoktátok?

Köszi :)

2018. szept. 27. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
13%

Pontosan az olajos az, amit el kell felejteni. Natúr sós lében lévőt ehetsz. Az előzővel ellentétben ez nem netes okosság, dietetikus és személyi edző is ugyanezt mondta nekem (egymástól függetlenül).

A natúr lében lévő halat bátran eheted, nagyrészt fehérje. Salátával kiegészítve remek ebéd vagy uzsonna.

Plusz tipp: ha az ilyen gagyi pástétomok helyett olyat válassz, amiben látszanak a hal szeletei. Ár-érték arányban az egyik legjobb a lidl-ben kapható tonhal sós lében. Én imádom a halat alapvetően, de a pástétom módjára széttrancsírozott "olcsó" tonhalaktól majdnem hánytam. Ez magában is finom. (Persze, ha megengedheted a rio marét és társait magadnak rendszeresen, akkor nem szóltam. :D)

2018. szept. 28. 10:48
 12/21 anonim válasza:
58%

"Az előzővel ellentétben ez nem netes okosság, dietetikus és személyi edző is ugyanezt mondta nekem"

Jó, kik voltak ezek név szerint, mert gondolom merik mellé vállalni a nevük is?

Ha már ennyire profi, hogy szerinte az olívaolajat el kell felejteni...

2018. szept. 28. 11:01
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

11

"Személyi edző" mondta? Ez édes :)

Egészen pontosan melyik obezitológus-belgyógyász szakorvos dolgozik személyi edzőként is?

2018. szept. 28. 11:50
 14/21 anonim válasza:

Nem egy embert írt, írta is hogy egymástól függetlenül.

Viszont továbbra is baromság.

2018. szept. 28. 11:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan meg lehet enni az olajosat :D

Nem attól fogsz hízni. Ha nem fér bele egy olajos hal a napi kalóriakeretbe, akkor nem jó az étrend.

Én salátába is szoktam tenni, akkor ez az öntet része és nem teszek rá pluszban olajat.

Nem méreg, csak egy kis olaj :D

2018. szept. 28. 12:01
 16/21 anonim válasza:

Nem, hogy nem méreg, hanem szükséges.

Nyilván nem kell zsíros kenyeret enni, de ennyi belefér.

2018. szept. 28. 12:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A zsiradékok fajtája nem mindegy (persze ez már az egészség bonyolult témája, nem a fogyásé), de maga a zsír ESSZENCIÁLIS tápanyag. Napi néhány dkg mindenképpen kell, de sokunknak a fogyáshoz a többszöröse is (jobban laktat, mint a szénhidrát, finomítja az ételeket vagy egyszerűen ilyenek vagyunk. inzulinválasza sincs). Hogy kinek mi az ideális napi zsírbevitel s ebbe mi fér bele, milyen típusú zsírral, azt mindenki döntse és tapasztalja ki maga. De a zsírfóbia egészségtelen.

Én nem szeretem a tonhalat (eleve nem szeretem a sovány húsok zömét), de kenyéren zöldséggel meg tudnám enni. Vagy rántottában, az jóval diétásabb nekem, nem mintha azon múlna a fogyás, hogy eszik-e az ember egy szelet általa választott, opcionálisan igen laktató és szénhidrátszegény kenyeret. Akit pedig jól laktat a kenyér vagy nagy a kalóriakerete, annak főleg belefér. Szóval ezt így nem lehet megmondani.

2018. szept. 28. 13:37
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy szeretni fogom, hanem hogy szeretném megkóstolni. És épp azért nem ettem még sosem, mert elég drága, de úgy gondolom, egyszer megengedhetem magamnak, hogy legalább megkóstoljam, nem vagyok földönfutó azért, rendes állásom van, meg minden.

Igen, nem pástétomot szeretnék, hanem ami rendes konzerv! Veszek majd egy sóslében lévőt, nem mintha rettegnék az olajtól, csak az nekem annyira nem szokott "bejönni" úgy ízre. (Másféle halból ettem már konzervet, csak tonhalból nem.)

Köszi :)

2018. szept. 28. 14:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Én úgy csinálom, hogy akár sós lében, akár olajban van, azt leöntöm, "lenyomkodom" még a konzerves dobozban a halról.

Ezután tanyérra ki és extra szűz olívaolajjal meglocsolom. Diétában is. Ha a napi ch-ba belefér, akkor pirítóssa, ufi rizzsel eszem. Ha nem, akkor paradicsommal.

2018. szept. 28. 16:28
 20/21 anonim ***** válasza:
ufi=pufi
2018. szept. 28. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!