Hagyd el a kenyeret , lisztes dolgokat, tésztát, krumplit. Egyél fehér húst Pl: hal, pulykamell, csirkemell stb.
Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget.
Hagyd el a cukros üdítőket , sima mentes vizet igyál.
Ne egyél édességet .
Többször keveset egyél.
Mozogj , amihez kedved van , fuss, biciklizz, tornázz stb.
Sok szerencsét!
Az első jókat ír, ez sokaknak bevált már, de speciel én így sosem fogytam volna semmit (igaz, a húst eleve kihagytam volna, de helyettesíteni tudom más sovány fehérjével).
Kalóriadeficit kell, amit van, aki az első irányvonalai mentén könnyen elér s van, aki sehogysem. Kinek több, kinek kevesebb szénhidrát kell a viszonylag könnyű, tartható, jó közérzerű fogyáshoz s ez csak egyetlen tényező. A sok zöldség, gyümölcs nekem alapból már túl sok cukor, sokat nehezít, de ha eleget mozgok, akkor krumplis pogácsával is fogyok.
Mindenképpen mozogj eleget, az sokat segít és kevésbé fontossá teszi az étrendi megszorításaidat. Persze egy jó kis egészségesebb étrend, ami jól laktat, melegen ajánlott.
Keress rá a Regenorra. Tartsd be az ott leírt étrendet. Ha megveszed a drága lötyit, akkor meg jobb, de nem kell. Én a kettővel együtt fogytam 10 kgot 2 hónap alatt. És a 2. hónapban már nem tartottam annyira az étrendet.
Viszont később csak az étrenddel is fogytam. Szóval az étrend a fontos. A többi inkább lelki dolog.
Sportolni nem szeretek, így az erős fizikai mozgás elmaradt. Max séta volt a szép időben.
1. válaszoló vagyok.
Igen jártas vagyok a témában , nekem így sikerült leadnom 10 kg-t .
Remélem neked is sikerülni fog. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!