Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 180 centihez 70 kg fiúknál ez...

180 centihez 70 kg fiúknál ez soványnak számít?

Figyelt kérdés
2018. szept. 4. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem, egesz normalisnak, kiveve hogy izom az valoszinuleg nincs rajta...
2018. szept. 4. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Középiskolásnak még sok is. Felnőtt férfinél normális.
2018. szept. 4. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:

az izom/zsír arány nem mindegy

ez alapján lehetsz kövér is, vagy egy szálkásabb izmos ember (pl az a tipikus paraszt legény, paraszt erővel)

2018. szept. 4. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát ezek alapján eléggé vékonyka lehetsz.

185/81 vagyok, viszonylag sportosan.

2018. szept. 4. 15:15
 5/10 anonim ***** válasza:

utolsó én 185cm/100kg vagyok sportosan, eléggé vékonyka lehetsz

aki nem edz annál jo ez a súly, csak az nem mindegy, hogy tiszta zsír vagy java részt izom

2018. szept. 4. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:

😂😂 csodálkozom a válaszokon

2-3 évig voltam 179/57-59 most 179/65

A 70 mar boven nem nezhet ki nagyon vekonynak

2018. szept. 4. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése. "Fiú koromban" voltam a 182-mhöz 60 kiló, a 70 az valami elképzelhetetlenül soknak tűnt volna. Vért köptem, mire sikerült felgyúrnom magam 80 kilóra, hogy valami emberformám legyen, de igazából még ez is olyan alkat, amivel garantáltan letegezik, és lefiúzzák az embert 20 évvel öregebben is.
2018. szept. 4. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:

A párom 176/63-mal néz ki jól. Harmincas fizikai munkás és mindennap sportol is, impozáns combjai vannak, mert főleg azt érinti az aktivitása. Nem izmos, de azért jópár kiló izmot felszedett ifjú kora óta, akkor 56 kilónál szabadult meg a pocakjától (azonnal hasra hízik, mint sokan. feljön 2 kiló? úszógumi garantált).

Úgyhogy kicsit elegem van abból, hogy szinte mindenki azt szajkózza, hogy egy férfinak feltétlenül nagy tömeg kell. Ha izmos, szuper, 180/90 is lehet szálkás, picit fedettebben bizonyára 180/100 is rendelkezhet remek, esztétikus fizikummal és remek egészséggel, DE az emberek zöme egyszerűen nincs kigyúrva, sőt, sok férfi nem is izmos. Inkább legyen vékony, mint egészségtelenül hájas, a kiló nem minden.

Úgyhogy az izmon, genetikán múlik, hogy a fenti jó-e. A testzsírszázalék s a kinézet legyen jó, s persze ha lehet, szedj fel izmot, ha kevés van belőle.

2018. szept. 4. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy valaki izmot épít, vagy esetleg futó/tornász...

A sportosságot sem feltétlen a magadrapakolt izomtömeg jelenti.

2018. szept. 4. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:

9,

én nem is szóltam volna egy szót se, ha a 4es nem kezdi el szekálni a kérdezőt

én izmot építek, de futás terén se vagyok elveszve, legalább is 10-15 kilóméter alatt

de aki 81 kilósan a másikra azt mondja, hogy vékonyka az felteszem szintén izmot épít, nem pedig egy full száraz focista

nekem a 70 kilóval nincs semmi bajom, én is voltam 70 kiló még 180centisen, sőt 60 is, de akkor se voltam vékony, bár akkor több volt rajtam a zsír és jóval kevesebb az izom

2018. szept. 4. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!