Hogyan edzek ezekkel hogy izmosodjon a karom?
Hogy férfias legyél, ahhoz keményen kell kokszolnod s nem 1, hanem 40-50-100-200 kilós súlyzókat használnod, melyik gyakorlathoz melyiket, ugye.
Én csak 8 kilóig jutottam bicepszezésnél, nos, ettől még egy centit se tud nőni a karom (pedig persze tricepszezek is, az több tömeget ad, csak nem árt túlhaladni az ilyen bébisúlyokon s kalóriaplusz is kell).
Rosszul hallottad, nagy súly kell kevesebbszer. A nagyot persze személyre szabottan kell érteni, ha te 3 kilót bírsz el, akkor annyit, aki 20-30-at, az ennyit.
Heti 3 teljes testes edzés ajánlatos kezdőként, bicepszből 1-2 gyakorlatot nyomok, 12-10-8 sorozatban, mert nekem így logikus, ez már lehet, hogy egy kicsit sok ismétlés, majd finomítom, ha nem jön be.
Ha testépítő oldalakon rákeresel súlyzós edzésekre, megláthatod, milyen gyakorlatok vannak. De mindenre eddz!
Az viszont jó pont, hogy jobb karokat akarsz, a nők valamiért mindig hasra, fenékre, lábra akarnak edzeni, karra nem (s még van pár fontos izomcsoport, hát, mell).
Fekvotamasz + huzodszkodas, sulyzo se kell,
Kar, hat, mell meglesz edzve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!