Vastag a karom, tudok rajta vékonyítani?
168 cm vagyok, 56 kg. A nem vagyok kövér, de a karom valamiért aránytalanul vastag. Mindenki szerint sovány vagyok, vékony a derekam, de a felkarom ehhez 30 cm...(60-as derékhez). Most kicsit az ünnepek alatt meghíztam, de elterveztem, hogy egészséges leszek. Mindennap 1 óra Bíró Ica, kevesebb étel, abból is egészséges fajta. De félek, hogy nem fog sikerülni. Szerintetek így le lehet fogyni karból is?
Nagyon nem tetszik ahogy kinézek:(...
16/L
Ezért lesz ennyi anorexiás bas.zki. Minek kell a te elhízott kishúgodat idevenni? Nem mindenki egy helyre hízik? Erről tudsz valamit? Mert ő is elég aránytalan lehet...
Az meg, hogy neked 35 cm-es a felkarod, csak a te szegénységi bizonyítványod.:D
Kérdező, az ilyeneket s**rd le. Ne fogyózz, fogynod nem kell. Esetleg sportolj, akkor formásodsz, de legalábbis kiegyensúlyozottabb leszel.
Ha amúgy vékony vagy, akkor genetikailag ez van, ne foglalkozz vele. Ha tényleg, szemmel nézve is aránytalan vagy, eddz teljes testre és akkor majd megvastagodsz másutt is, a lehető legjobb módon :)
A te számaiddal nem erőltetném a fogyást, az a helyzet. Elég vékony vagy így is.
Sokat nem tudsz vele kezdeni, az arányok adott dolgok sajnos.
Tapasztalat... Én kövér vagyok + most terhes is, de mikor lefogytam 54 kilóra és volt 60-62 cm derekam, a karom akkor is 28 cm volt, a combom meg 53 cm, ami alapjáraton nem olyan sok, de ahhoz a testmérethez az volt. Most is rohadt vastag mind2...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!