Csak "levestől" fogyhatok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!:-)
Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek a levestől fogyhatok?
Mármint ha 2 liter vizbe befőzők egy húsleves kockát, és egésznap csak azt "eszem" akkor egy hét alatt mennyit fogyhatok?
2010. jún. 21. 13:27
1/16 A kérdező kommentje:
22/L/65kg/160cm
2010. jún. 21. 13:32
2/16 anonim válasza:
Ez ugyanaz, mintha vizet innál, gyakorlatilag kpolalás. Igy ugyan fogysz valamennyit, de egyrész rövöd idön belül kórházban kötsz ki, másrészt ha abbahagyod és eszel valami ennivalót is, fekordidö alatt a dupláját szeded vissza
3/16 anonim válasza:
Nem tudom! Próbáld inkább puffasztott rizzsel! Meg el kell határozni magad.. minden az agban dől el. Ha belegondolsz, milyen alakot szeretnél, és hogy sikerülni fog, ez is már haladás. Én normálisan ettem egy hétig, kivéve vacsorát. Vagy nem ettem azt, vagy pedig ha már nagyon éhes voltam csak puffasztott rizst ettem. Lement 4kiló, nem tudom hogyan :O Keveset tornáztam is, de tényleg nem valami sokat. Pár felülés minden este.
4/16 anonim válasza:
22 éves létedre lehetnél okosabb is már
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2010. jún. 21. 13:43
6/16 A kérdező kommentje:
13:43-as... de látod... nem vagyok:)
2010. jún. 21. 13:44
7/16 A kérdező kommentje:
Amúgy meg van aki 30 évesen teszi itt fel majdnem ugyan ezt a kérdést, vagy még roszabbat:-)
2010. jún. 21. 13:45
8/16 A kérdező kommentje:
"ssz"
2010. jún. 21. 13:45
9/16 anonim válasza:
Annyit, amennyit koplalással fogynál, mert ez végülis olyan, mintha nem ennél semmit, csak a kockában lévő tartósítószert, meg színezékeket, stb. Ugye tudod, hogy ezzel azon túl, hogy nem teszel jót magadnak, vissza is fogsz hízni? Nem bántásból mondom, csak én már kipróbáltam a koplalással fogyást, és most sokkal több plusz kiló van rajtam. Inkább főzz bele alacsony kalóriatartalmú zöldségeket, és egyél hozzá valamilyen sovány húst. Szerintem úgy is lefogynál. Mennyi felesleged van egyébként?
10/16 anonim válasza:
Hú, ez nagyon rossz ötlet, eszedbe ne jusson ezt csinálni. Inkább sportolj valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!