Az lenne hogy 3 napja keztem a fogyozást és lement 1 kg. Meddig lesz ez ilyen gyors? Tavaly bele keztem akkor is igy hogy mindent ettem de mértékkel. Akkor lement 18 kg de abba hagytam és 10 vissza jött.
Már bocs, de nem én irkálok hülyeségeket. Te írod az 1 kilós fogyásodra, hogy "gyors". A második kommented meg egy értelmetlen zagyvalék.
Ilyen túlsúly mellett az első 3 nap alatt 4-5 kiló le szokott menni, aminek persze a nagy része víz, de ez teljesen normális. 1 kiló nagyon kevés, gyakorlatilag nulla.
Ha nálad annyi a fogyózás, hogy x ideig meértékkel eszel, aztán ha lefogytál, már nem kell ilyenekkel foglalkozni, akkor akár már most is feladhatod. Tudod, ha tartani is szeretnéd a súlyod, akkor továbbra is mértékkel kell enned, életed végéig. Ezért mondják, hogy életmódváltás kell, nem fogyókúra.
Pár nap lesz csak, amíg távozik a víz a szervezetedből, aztán ha normálisan csinálod, heti 0.5-1 kg kivitelezhető.
#7. Nem is kell zöldségen élned, valóban a mértékletesség a megoldás. :)
Csak utána ne add fell, legyen önuralmad, és tudd, hogy nem, már nem fér bele az a csomag nasi. Gondolom úgyis érzed, amikor sok a kaja, csak eddig nem vettél tudomást róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!