Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Undorítónak tartjátok magatoko...

Undorítónak tartjátok magatokon már a 10 kg felesleget is? Illetve másokon mennyire ciki, ha ilyen alakkal kivágott hátú/rövid szoknyájú/ujjatlan ruhában jelenik meg?

Figyelt kérdés

2018. aug. 22. 19:21
1 2
 11/19 anonim válasza:
Ha megkèrdezhetem milyen magas vagy?Nekem egyszer a háziorvosom azt mondta 1 mèteren felül annyi kiló ahány centi.
2018. aug. 23. 11:03
 12/19 anonim ***** válasza:
A közhiedelemmel ellentétben az emberek nem mustrálják végig a másikat a hibáit keresve. Reflektor-jelenség az, amikor valaki azt hiszi, hogy a számára bosszantó/zavaró kis apróságot más is látja rajta, rögtön észreveszi. Pedig ez nem így működik, mások nem is látják meg.
2018. aug. 23. 13:42
 13/19 Alain Delon ***** válasza:
12: De! A nők így mustrálják egymást.
2018. aug. 23. 15:21
 14/19 anonim ***** válasza:
idd el, ennyire nem, kísérletekkel bizonyították, az emberek fele még az ultra ciki pulcsikra sem emlékezett, míg a delikvens teljesen abban a hitben volt, hogy mindenki észrevette, lenézi miatta, kineveti stb.
2018. aug. 23. 19:57
 15/19 Alain Delon ***** válasza:
14: Ahhoz képest, hogy a nők folyamatosan egymásra tesznek megjegyzéseket. Valamit mindig találnak a másikon: a haja, a nadrágja, a cipője stb., stb. A sor végtelen. Ez az élet, nem kísérlet.
2018. aug. 23. 21:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, vannak olyanok, akik szeretnek mindenkit kicikizni, hogy jobban érezzék magukat. De ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen, azt sem, hogy ezek a személyek azt látják meg, amit a másik hisz, max. akkor ha nagyon takargatja.
2018. aug. 24. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem 15-20kg se sok tömegelés végén, úgy is leugrik pár hónap alatt diétában

21F

2018. aug. 25. 14:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Jelen állás szerint nincs rajtam felesleg, és nem is tartom magam undorítónak, a férjem szerint viszont túl izmos vagyok. Ugyan nem kért rá, de megpróbálok leadni pár kilót.

Gyerekként nagyon kövér voltam, csak hosszú idő után döbbentem rá, hogy is nézek ki, kb. mint egy 60 éves nagymama - hihetetlen, de igaz. Onnantól kezdve elég sokáig ocsmánynak éreztem a testem, és nemhogy rövidujjút vagy rövidgatyát nem vettem fel, de még színeseket sem mertem, mert úgy éreztem magam, mint egy rózsaszín kismalac vagy egy felfújt muffin.

Bár mára inkább harcos amazon alkatú vagyok (leszámítva, hogy ők fél mellüket eltávolították a legenda szerint :) ), azért nagyon kritikus tudok lenni magammal. Na nem 40 fokban, olyankor, ha nem megyek sehova, épp csak a boltig szaladok el, vagy sétálok, simán magamra kapok egy bikinit toppal és lenge rövidnacival. Nyilván alaktól függetlenül ez is lehet ízléstelen, attól függ, hova vagyok hivatalos.

Sosem szólok meg másokat azért, mert kövér, hiszen lehet, hogy éppen benne van egy fogyókúrában, és igyekszik tenni az egészségéért. Azt viccesebbnek tartom, amikor öreg pasik nagyon lazán tangapapucsban szállnak ki a kocsiból lenge olasz stílusú ingben és tökéletesen fixált frizkóval.

Ellenben volt már olyan, hogy a boltban egy nagydarab nő állt előttem, az eladó nagyokat pislogott rám, majd amikor a nő végzett és kiment, kibukott az eladóból, hogy hát hogy lehet így kinézni, milyen undorító, ahogy felöltözött (leggings volt rajta meg bő ruha) meg az egész látványa a nagy, kövér testének irtózatos. Nem is próbáltam meggyőzni a kedves hölgyet, hogy nem jól áll a dolgokhoz, bizonyára ahogy kimentem, a következőnek engem is szépen kielemzett... :D

2018. nov. 10. 14:59
 19/19 anonim válasza:
Azt, hogy jóval kisebb ruhába préselik bele magukat a nők, mint amekkorák, sokkal nagyobb problémának tartom még a feleslegnél is...
2021. jún. 25. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!