Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 22yrs 175cm 85kg.1év alatt...

22yrs 175cm 85kg.1év alatt csak 15kg. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és túlsúlyos ami eléggé megnehezíti az életem(no girlfriend,ect.) tavaly ilyenkor 100kg voltam. Elkeztem dolgozni (álló, fémipar) és kevesebbet eszem. Viszont ennél lejebb már ennyivel nem sikerül fogyni. Bármi tanács?

2018. aug. 19. 11:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja és ha esetleg utána érdeklődnél mi az a “valami tüdőbetegség” aminek a nevét sem tudod de azért akadályoz a sportban, talán tudnánk valami mozgásformát ajánlani!

24yrs/have boyfriend

2018. szept. 21. 09:43
 12/12 anonim ***** válasza:

"Csak" 15kg, én egy év alatt 5 kilót nem tudok fogyni, pedig sportos életvitelem van. (Igaz, nem vagyok ilyen szinten túlsúlyos sem.) Te meg a semmitől fogytál 15kg-t. Inkább légy hálás az életnek, és mozogj többet :D

26/F

2018. szept. 21. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!