Tényleg nagyon vastag combom van? (kép)
Figyelt kérdés
Eddig megvoltam elégedve magammal(166 cm,50 kg),de mostanában egyre többet piszkálnak vele hogy milyen kövér lettem főleg a combom :( és most akárhogy nézem kövér vagyok,hány kg-ot kéne ledobnom?
15/L
kép: [link]
2010. jún. 21. 00:22
21/30 anonim válasza:
egyetértek az utolsóval:)amúgy szerintem is csak irigységből mondják! nagyon szép lábad van:)
22/30 anonim válasza:
Hátha ha nekem ilyen combjaim lennének....egyáltalán nem vagy kövér,de szerintem ezt te is tudod.
16/L
23/30 anonim válasza:
Hát te nem vagy normális:D Már bocsánat, de nemhogy kövér nem vagy, inkább túl vékony. Ki mondja hogy kövér vagy??!! Elbeszélgetnék vele szívesen:D Ne aggódj, semmi baj az alakoddal, ha felszedsz 5 kilót és sportolsz mellette, még akkor is bomba leszel!
18F
24/30 anonim válasza:
Ugye ha megnézed ezt a képet magadról, te sem látod magad kövérnek... Ez abszurd, kifejezetten vékony lábaid vannak.
25/30 anonim válasza:
Nagyon nagyon vékony vagy :O
Hízz :)
26/30 A kérdező kommentje:
köszönöm,nagyon kedvesek vagytok :)
megpróbálom megint elfogadni magam :)
2010. jún. 21. 12:09
27/30 anonim válasza:
Szerintem kamuzol,és azért kérdezed itt ezt tőlünk,hgy megerősítsünk benne,hogy jól ézel ki -.- Na,remélem akkor most már jobb...
28/30 A kérdező kommentje:
köszi a kommentet de nincs igazad,nem kamuzok,én komolyan kérdeztem,ha annyira szerettem volna magam mutogatni hogy dicsérjenek,akkor valószínű egy egész alakos képet teszek fel :)
2010. jún. 22. 13:46
30/30 anonim válasza:
Szerintem így tökéletes :)
De ha nincs barátod megadhatnád az msn-ed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!