Kb mennyit fogyhatok?
Sziasztok.Én egy 16 évse fiu vagyok 170cm es 86 kilos.Eldöntötem lefogok fogyni,azért hogy jobban érezem magam,és a tetováláso is hülyén nézzne ki ilyen testen :D
szóval van egy barátom aki több mint 2 éve kondizik,és összeálíltot nekem egy étrendet,és jövőhétől fogok vele járni mindennap kondizni.Szerintetek hány kilot tudnék fogyni a nyár allat ha betartom,és csinállom folyamatosan :D Előre is köszi!pápá
az milyen jo lenne :o
uppsz tényleg,hát bocsi de sötét van és vakon gépeltem,de hogy most vissza nézzem tényleg vannak szép "kis" hibák :Dxdd
Ja, akkor úgy más. Csak van aki lámpafényben is így ír. :D
Amúgy sok sikert. :)
(első voltam)
1) mi az étrend?
2) mit fogsz sportolni?
Minden reggel műzli,ebédre:főzelékek hasonlok,vacsorára:gyümölcs vagy már nem emlékszek,de levan írva és mindíg egy időben kell enni,és naponta 5 ször,csokikoról hasonlo édeségekről lemondani
a sportolás pedig:napotna kondi,és este futás a kutyával ha belefér :D plusz még megyek dolgozni is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!