40-ről 35-36ra egy év alatt lehetséges?
a 36 nem kicsi méret ;)
a 38-40-es gatya a 95 kgos páromra való a 36-os kb egy 85 kg-os pasira, ugyanis ezek férfi nadrágméretek
a 35 női méret, az kb egy 44-46-os női ruhaméretnek felel meg ;)
27/29-es női farmerméret a kb 36-os női méret
Eredetileg a páros méretek férfi farmerok méretei, a páratlanok meg a női farmerok méretei, ami bekavar, hogy nagyon sokszor a páros méretek is rákerülnek a női farmerokra mostanában
amúgy meg ezek a csípőméretek hüvelykben megadva ;) szóval számold ki, hány centis csípőméret egy 40-es farmer ;)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és milyen negyvenes farmernadrágról beszélsz akkor???? ez egy 38-40-es női méret
13 éves vagy : tilos a fogyókúrázás, kiegyensúlyozott, egészséges étrendre van szükséged
160 cm/68 kg, nem akkora tragédia.
Amúgy meg: ne egyél csokit, kólát, chipsféléket (egyszer egyszer belefér), sok húst, gyümölcsöt, zöldséget, a pékárút próbáld teljes kitörlésűre cserélni, de nyilván az se baj, ha nem tudod, hiszen anyud vásárol gondolom ;)
a kaja részével ne is nagyon foglalkozz, edd azt, ami otthon van
a lényeg: sport: bringázás, futás, görkorcsolya, úszás, kutyasétáltatás, túrázás, bármi, érezd jól magad a nyáron, mozogj minél többet ;)
[link] kis segítség a futás elkezdéséhez
ja és a suli alatt: tessék komolyan venni a tesiórákat ;)
halál komoly a negyvenes farmer...
nyáron megyek úszni,futni,bringázni,mert nagyon szeretem :)
barna kenyeret szoktunk enni,csoki,chips csak nagyon ritkán(háromhónaponta kb.1x)
vizet,vagy citromos vizet szoktam inni
lehet, hogy 40-es, de az női méretezés és nem farmerméretezés
képet teszel fel magadról, ruhában és fej nélkül persze, kíváncsi vagyok, mi az a szőrnyű nagy túlsúly
érezd jól magad nyáron, hidd el, hogy fogyni is fogsz ;), mindenféle diéta nélkül, csak sportolj és mozogj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!