Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 napos dieta 4. napjanal...

13 napos dieta 4. napjanal vagyok. Az baj, ha ma reggelire kifelejtettem a piritost?

Figyelt kérdés
Eddig nem kellett es csak a KV, igy ma meg sem neztem csak megittam, azt most, hogy nezem mi lesz az ebed latom, hogy kellett volna egy szelet piritos is. Vajon potolnom kene most?
2010. jún. 20. 14:15
 1/5 anonim válasza:

A diéta csak útmutatás a fogyáshoz. Nem kötelező teljesen betartani miden lépését. Most hogy kifelejtettél egy pirítóst, örülj neki, hogy nem hiányzott, egyébként is csak plusz kalória lett volna.

Üdv.

2010. jún. 20. 14:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak azt hittem evvel most elrontottam az egesz dietat, mert ki van kotve, hogy pontosan kell betartani mindent.

Remelem igazad van, koszi a valaszt.

2010. jún. 20. 14:35
 3/5 anonim válasza:
100%
Egy pirítós a végeredményen nem fog változtatni, hidd el. :)
2010. jún. 20. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ott rontottad el, hogy hiszel az ilyen baromságokban, mit hogy 13 napos diéta pff. És utána mi lesz, ha 365 napig ismét szarul kajálsz?
2010. jún. 20. 21:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Ugy birom az ilyen okoskodokat. Fogalmad nincs, hogy

eddig, hogy kajaltam, meg, hogy ezutan, hogy fogok, csak belepofazol. Meg senki nem kivancsi a velemenyedre, ha feltunt volna nem ez volt a kerdesem. Agyatlan.

2010. jún. 21. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!