Anorexiából gyógyulok, feltáplálás?
Amit leírtál mintaétrend, az NEM JÓ!
Ezt a fogyókúrázók csinálják, egyél rendes főtt ételt, ne ilyen szrokat, már bocsánat!
7-es, 70 %-ossal értek egyet, nyomtam is neki egy hatalmas nagy zöldet! :D
Minek fogyókúrázol kérdező???? Neked nem kell!
Sosem rajongtam a tésztákért sajnos... régen is a vajas kenyér, sültkrumpli és kb. itt ki is merült az étkezésem. Maximum majonéz vagy még a bundás kenyér ketchuppel. Vagy virsli mustárral, na de akkor most annyi minden félét tanácsoltatok nekem, hogy megint nem tudom mi lenne a legjobb... talán ez?
Reggeli: Rántotta, toast kenyér bele lapka sajt, felvágott.
Tízórai: alma, barack
Ebéd: Gombás rizottó és sütök mellé csirkemellet.
Uzsonna: magvak és cottage cheese, tk kenyérrel
Vacsora: Csinálok kőrözöttet és tk kenyérrel eszem, mellé zöldség (uborka,paradicsom,paprika).
Így megfelelő? Kb. ezt tudom összerakni a válaszaitokból és ez még talán menne is napi szinten, csak variálom majd a húsokat, a magvakat, esetleg csinálok banánturmixot fehérjeporral?!
Hidegen ne edd, mert fsásod lesz tőle.. Az ételeket pedig nem a melegre való tekintettel írtam, hanem "hasra ütés szerűen".
Csak példák voltak. Amúgy én ilyenkor is simán eszem ilyeneket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!