Anorexiából gyógyulok, feltáplálás?
Normális, ugyanis az izmodat is lekoplaltad és most cak "egy nagy has" vagy.
Ami természetes, hogy puffadt, mert meg kell birkóznia a kajával, ami nehéz neki.
De most már elkezdhetnél sportolni is, mert ez így csak zsírban jön fel, és undorító sörhasad lesz pálcika végtagokkal.
Nekem is így volt - nem anorexia, pajzsmirigy túlműködés, 38/170.
Most 54 vagyok, de arányos alkatú, formás, vékony és nincs hasam. De nem is zabálok össze mindent, és túrázok, mióta van megint erőm.
29n
Mindenkinek nagyon szépen köszönőm! Mindent megfogadok, de ezt tudom, hogy nem normáli. Igaz, sajnos egyik véglet megy át a másikba. Ezt már betudom ma ennek. Most vissza fogok térni a napi normál étkezéshez, illetve el kezdek sportolni. Otthoni vagy edzőtermi edzést ajánlotok, illetve valaki tud ajánlani étkezèst? Pl.erre gondoltam holnaptól;
Reggel: 10-15 perc futás / gyaloglás (kezdésnek)
Reggeli: 2 tojásból, egy paprikából, egy paradicsomból rántotta. Mellé egy szelet tk kenyér, plusz megkenem cottage cheese-el.
Tízórai: egy alma és egy őszibarack.
Ebéd: 250g csirkemell, 150g brokkoli vagy zöldbab és 100g basmati rizs.
Uzsonna: egy szelet abonett cottage cheese és egy paradicsom.
Vacsora: 150g csirkemell és 150g brokkoli vagy zöldbab.
Ez így mennyire lenne rendben? Mellette sajnos kávét szoktam inni, de mandulatejjel és csak 1-2 dl + cukor nélkül iszom. Napi 2-3 liter víz. Otthoni sportra gondoltam még, súlyzókkal, hasi erősítés stb... :-) Természetesen nem kifulladásig, mert élvezni szeretném. Nem szeretnék a kalóriák miatt edzeni, csak élvezetből tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!