Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁSSAL kapcsolatban? Én most próbálkozom.

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 07:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Tehát ha jól értelmezem a paleolit táplálkozás,csak azon alapszik,hogy csökkentett szénhidrátbevitelre van szükség, és a műkaják mellőzésére.

Nos,sajnálom ha valakinek a lelkébe tiprok,de ez nem új találmány,csak most adtak neki egy hangzatos nevet , csináltak belőle egy kis bizniszt.

Aki kövér,annak egy dietetikus is összeállit egy normális étrendet,de szerintem ez teljesen evidens,hogyha kenyeret eszel kenyérrel meghizol...:) Szerintem ezt nagyon jól tudja mindenki,csak nem tartják be,utána megveszik ezt a könyvet x ezer forintér,és ráfogják hogy a paleolit táplálkozás vagy mi a tököm fogyasztotta le őket..:DD

2010. jún. 30. 09:37
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

Én féláron megmondom bárkine, mit kell ennie, hogy egészséges legyen és lefogyjon.

Ingyen is megmondanám, de úgy nem kell senkinek! :)

2010. jún. 30. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Régészkéim elmehettek a búsba, vagy előbb olvassatok utána a paleolit táplálkozásnak, mielőtt lefikáznátok. Ugyanezt javaslom az összes szkeptikus baromnak.

Igen, a neve hangzatos, és sok példát láttunk már a világban, hogy mennyire kihasználják a fogyni vágyókat. De itt álljunk meg egy percre. Szendi Gábor nem jókedvében jelenteti meg a könyveit, hanem szem felnyitás céljából, és nem kis következményeket kell elviselnie emiatt.

A gyógyszeripart és a pszichiátriát már régóta magára szabadította, mint ellenségeket, most kikezdett az élelmiszeriparral és a diabetológusokkal, kardiológusokkal és a többi. Ha a könyvében leírt kísérleteknek csak a fele igaz, ill. igazolható és megismételhető akkor már biztos, hogy ez az ajánlat, ez a könyv nem azért jelent meg, hogy Szendi jó sok zsetont dughasson a zsebébe. Arról nem is beszélve, hogy csak még inkább kizárja magát a magyar orvos társadalomból, mert ugye az ő zsebükből is kiveszi a pénzt, mikor egy-egy ilyen könyvet megjelentet és 100 meg 100 betegeket von ki a lehetetlen, hálapénzt elváró magyar orvosok karmai közül.

Én a depresszióm miatt kezdtem el, a súlyommal nincs komolyabb problémám. Körülbelül fél éve. 6kg-t fogytam, pedig mint említettem nem fogyás céljából kezdtem el. Az antidepresszánsok, amiket pár éve szedtem, ilyet is, olyat is sose segítettek, a pszichológusommal sehová sem jutottunk, mert egyszerűen mindenhez fáradtnak éreztem magam.

És lám kb. 2 hónapja olyan, mintha eddig szemfedő alól néztem volna a világot, a depresszióm már épp csak a menstruációkor tör föl megint... Egyik antidepresszáns sem segített ennyit, ennyi idő alatt.

A régészkék nyugodtan tanulhatnának Szendi könyvéből egy kis biokémiát, neurológiát is, ha már ilyen egyoldalú a tudásuk.

2010. júl. 12. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

a húst, zöldséget ugye magatok termelitek meg otthon a kertben, mert amit a nagyáruházban megveszel, az ugye tele van növekedési hormonnal, meg permetezőszerrel... :)

és igaza van annak, hogy ez nem új találmány, atkins ugyanezt hangoztatta, de ő megengedte, hogy boltban vásároljatok, nektek ez ugye elég cinkes dolog... :D

a hülye buta tudatlan régész....

2010. júl. 12. 10:29
 15/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem azt írtam, h hülye, buta vagy tudatlan, hanem hogy tájékozatlan és egyoldalú a tudásod.

Én is csak egy minimálbéren tengődő állampolgár vagyok, és természetesen nincs pénzem a bio termékekre ill. pl. a nyírcukorra, ami az egyik fő cukor potló... Szóval csak a magam módján alkalmazom a diétát. Atkins sem "megengedte", h a hozzávalókat áruházból vegyék, hanem sok olyan ember látta meg ebben a lehetőséget, akiknek nem volt pénzük bio vagy tanyasi termékeket megfizetni. Szükségszerűség.

Szerintem valaki akkor nevezheti RÉGÉSZnek magát, ha nem csak a múltban tájékozott, hanem a jelenben is. Addig csak régész marad és a szava nem sokkal ér többet másokénál, max a szaklapokba firkálhat és papírja van róla, hogy matathat a földben. Ez egy régész. A RÉGÉSZ az más egészen más dolog, de ez már rég nem a témához tartozik, szóval nem fejtem ki.

2010. júl. 12. 16:24
 16/17 anonim válasza:
42%

"a húst, zöldséget ugye magatok termelitek meg otthon a kertben, mert amit a nagyáruházban megveszel, az ugye tele van növekedési hormonnal, meg permetezőszerrel... :)"

A kenyérhez a búzát ugye magatok aratjátok, őrlitek meg ilyesmi, meg a krumplit, stb. Ilyen alapon bele lehet kötni bármibe csak éppen a fürdővízzel kiöntjük a babát is. Azt valahol tudat alatt mindenki tudja/érzi hogy ezek a dolgok nem egészségesek de a megszokásnál kevés nagyobb úr van. Ilyen alapon a gyógyszerek sokkal támadhatóbbak például. Ha egy gyógyszer tényleg hatásos lenne nemcsak a tünetekre fejlesztenék akkor ettől a rengeteg bogyótól ami manapság van mindenkinek makkegészségesnek kellene lennie. De mégsem...

2011. febr. 20. 12:53
 17/17 anonim válasza:
Miért kell ilyen csúnyán leoltogatni valakit, 'régészkézni' itt, csak azért mert neki más a véleménye mint neked? Jó hogy neked bevált ez a paleolit dolg, attól még nem kell másba sulykolni akinek meg nem szimpatikus, hogy mekkora jó, és ha nem ért egyet mindjárt hülye beszűkült alulképzett stb. Nem kéne más hivatását ócsárolni csak azért mert nem ugyanaz a véleménye mint neked, ő sem ócsárolt ugyanis titeket, hogy ostobák lennétek, amiért ebben ti hisztek.
2013. febr. 9. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!