Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás esküvőre?

Fogyás esküvőre?

Figyelt kérdés

Még sosem fogyókúráztam, de szeretném formába hozni magamat a nagy napra! Igazából azt sem tudom, hogy fogynom kellene inkább, vagy formálódnom...

Jelenleg 61 kg vagyok a 162 cm magasságomhoz. A mell-derék-csípő méretem: 93 cm - 70 cm - 101 cm

Jövő májusban lesz az esküvőm, de kb február-március környékére már szeretném elérni az álomalakot.

Szerintetek mennyit kéne fogynom és hogyan?

A futást légyszi ne írjátok, asztmás vagyok, nem igazán menne :(

Köszi,

23/N

2018. aug. 4. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Irány az edzőterem és egy jó(!) személyi edző!
2018. aug. 4. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük a testalkatodat, így nem tudhatjuk, mennyi lenne az idális testtömeg számodra. Valószínűleg van rajtad némi felesleg. Vegyél egy testzsírmérő mérleget!
2018. aug. 4. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom asztmás volt anno, és a doki kifejezetten ajánlotta a futást (persze csak úgy, amennyit bír), ugyanis ezáltal tágul a tüdő, és jótékony hatással van az asztmára.
2018. aug. 5. 04:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínű van itt felesleg, azt le kellene adni, folyamatos sport mellett. Én egy 7-8 kilót mondanék így látatlanban, de nyilván testalkat, csontozat függvénye is. Sok sikert. :)
2018. aug. 7. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!