Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt ez tegnapra?

Milyen volt ez tegnapra?

Figyelt kérdés
Reggelire zabkása, ebédre natúr csirkemell rizzsel, este pedig tojást ettem egy fél szelet kenyérrel, sajnos nem otthon voltam és nem volt tk kenyér.
2018. aug. 4. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ételek maguk jók, de hiányzik a zöldség és lehet, hogy nem ettél elég fehérjét vagy kalóriát sem, nem tudhatom, hisz írtál mennyiségeket s rólad sem tudok semmit.
2018. aug. 4. 12:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Valoszinu nem ettem eleg kaloriat azt tudom, ugyanis egesz eddig napi 2x ettem kb teljesen random eteleket. Probalom novelni az alkalmakat egeszseges kajakra, de sajnos kb semmilyen zoldseget nem szeretek gyerekkorom ota
2018. aug. 4. 12:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Célom egyébként nem a fogyás, 53 kg vagyok 167 cm -hez , de eddig összevissza ettem mindent. Szereték egy normális étrendet, rendes adagokkal, csakhogy nem bírok egyszerre sokat enni. :)
2018. aug. 4. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!