Kora reggel jó a futás, vagy inkább este?
Figyelt kérdés
Jövő héttől el akarok kezdeni futni rendszeresen.Arra gondoltam,hogy felkelek reggel 6kor,futok 1 órát,majd visszafekszem,ha tudok:)Csak az a baj,hogy nem igazán szeretek korán kelni.De este csak 8 körül mennék futni.Egyébként 11-fél 12 körül szoktam lefeküdni.Melyik lenne a jobb megoldás?
17/L
2010. jún. 19. 20:49
1/10 anonim válasza:
Tuti hogy nem fogsz majd azért felkelni reggel 6-kor hogy te fussá, és az is tuti hogy utána nem fogsz aludni! Megmondtam a tutit!
2/10 anonim válasza:
Én este 10-fél 11 körül szoktam menni, utánna hideg zuhany és jobban alszom mint valaha :D
3/10 anonim válasza:
Ezt kipróbálom! :D És utána nem szoktál semmit enni?:S
4/10 anonim válasza:
Utánna ha jól csinálod nem tudsz enni XD
6/10 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy késő délután vagy este érdemesebb futni.
7/10 anonim válasza:
hát én reggel nehezen bírom a futást/úszást. egyszer hajnali úszáskor (2000m) után majd elájultam szauna után-egy pill-ra elsötétült előttem minden, aztán kb fél percbe telt, mire megint láttam...- azóta inkább este/du sportolok, utána meg úgy kiütöm magam a fizikai fáradtsággal, h alszok, mint a bunda!
8/10 anonim válasza:
Én is az estét ajánlom, mert utána éjszaka beindulhat a zsírlebontás. A reggeli futás max. frissítő ébresztőként jó. De utána úgyis kell reggelizni valamit, meg egész napra kell az energia, tehát a zsírlebontás a nap folyamán kevésbé tud megindulni, ezért jobb este.
9/10 anonim válasza:
Én reggel szoktam nyáron, folyóparton. (azaz csatorna..:) Általában 5-fél 6 körül. Jó, mert hamar felkelek. Ha álmos vagyok meg visszafekszem 7 körül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!