Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futás este vagy reggel?

Futás este vagy reggel?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

én reggel szoktam.akkor ekvesebben vannaka z utcán, friss a levegö, nincs meleg. reggeli rádió müsorokon soakt elhet nevetni-moslyogni :) :P

és olvastam hogy jobban ég a kaloria üres gyomorral.(de ez nem biztos)

2010. aug. 2. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Amikor több energiád van, én éjszaka vagyok leginkább magamnál, és így azt választanám. Van aki reggel, van aki este, te érzed hogy Neked mi a jó
2010. aug. 2. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is este felé vagyok energikusabb.

Reggel voltam futni, kb. szenvedés volt, nagyon nem ment. 1x még eléggé fájó érzést is éreztem a mellkasomban, szóval én este járok. De kinek hogy.:)

2010. aug. 2. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan 9körül szoktam,mikor már sötétedik.Nincsenek annyian az utcán,és ha mégis van valaki akkor nem látod ahogy bámul :D
2010. aug. 2. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálam is az este a nyerő, mivel nem bámulnak közben, vagy legalábbis nem látnak. Az éjszaka fényei nem olyan erősek. Le tudsz utána tutira pihenni, lazítani.

Nem kell kapkodni, ha mondjuk melóba mennél utána, hajat tudsz kényelmesen mosni.

2010. aug. 2. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!