Miért nem indul be a fogyás?
Ez lesz a második hét hogy elkezdtem, az étkezésem szerintem rendben van, napi 1680 kcal körül eszwk egy nap 5x, és 5x mozogtam múlt héten (ebből 4kardió, az 2után még erősítettem). Semmi változás nincs komolyan semmi. Kg ugyanannyi max a combom kicsit kissebb (kb 1cm)
Tudom minden szervezet más, meg hogy kinek mikor indul el a zsírvesztés, de azért azt hittem az a heti fél kg lemegy...
Tudnátok valami tippet adni amivel tutire sikerülne vagy jobbá tehetem a diétát?
Nem mindig indul be hamar, ne aggódj majd be fog indulni.
És ne a mérleget nézd, inkább magadat.
Nem lehet kiszámolni a kalóriaigényedet, csak tippelni egyet. Úgyhogy lehet, hogy később majd korrigálnod kell.
De egy hét nagyon kevés, ennél azért légy türelmesebb, a testsúly lazán ingadozik kilókat is...
Ha fel akarod pörgetni, nyilván növeld a kalóriadeficitet. Kevesebb evés vagy több mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!